Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου δίνει ραντεβού για το Καρναβάλι του 2016 και… ευχαριστεί…

mesaralive  26 February, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου δίνει ραντεβού για το Καρναβάλι του 2016 και… ευχαριστεί…

Ραντεβού για του χρόνου δίνουν αμέσως μετά τη λήξη του 5ου Καρναβαλιού Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου. Σε ανακοίνωση του ΠΣ Τυμπακίου, απευθύνουν ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» σε όλους όσους συμμετείχαν, παρευρέθηκαν και βέβαια βοήθησαν και στήριξαν ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία άλλη μια διοργάνωση στο Τυμπάκι.

Σε ανακοίνωση του ΠΣ Τυμπακίου αναφέρεται «Δύο μέρες μετά το μοναδικό «5ο Καρναβάλι Δήμου Φαιστού, στο Τυμπάκι» θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που όχι μόνο παρευρεθήκατε ή συμμετάσχετε στο Καρναβάλι αυτό αλλά που με το κέφι σας και την ζωντάνια σας βοηθήσατε να διατηρηθεί αυτό το «γλέντι», παρά τις αντίξοες συνθήκες που διήρκησαν σε όλη την διάρκεια του Καρναβαλιού.

Τα «ευχαριστώ» για να γίνει ένα τόσο μεγάλο Καρναβάλι, το μεγαλύτερο στον νότο, είναι πολλά!

Πρώτα από όλα, ευχαριστούμε, τους Καρναβαλιστές που μας εμπιστεύτηκαν και ακολούθησαν το όραμα μας, να διευρύνουμε το Καρναβάλι και να του δώσουμε μεγαλύτερη δύναμη, κάτι το οποίο θα πέτυχε και θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε και τα επόμενα χρόνια!

Σε συνέχεια, ευχαριστούμε τους Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. που για άλλη μια φορά στάθηκαν στον πλευρό μας και ήταν παρόντες σε αυτήν την μεγάλη εκδήλωση που συγκέντρωσε περίπου 5.000 κόσμο!

- Τον Αντιδήμαρχο κ. Παπουτσάκη Νικόλαο που στήριξε το Καρναβάλι και ανέλαβε την ασφάλεια ολόκληρης της διοργάνωσης.

- Την Καρναβαλική Επιτροπή που συντόνισε όλη την διαδικασία, τον Γιάννη Μαθιουδάκη και το Stigma Productions για την πολύτιμη βοήθεια τους, τον κ. Ανδριγιαννάκη Μιχάλη για την συνεχή στήριξη του, πολύ περισσότερο δε στο Καρναβάλι αυτό, καθώς και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν όλες αυτές τις ημέρες με στόχο αυτί το Καρναβάλι.

- Τον δημοτικό υπάλληλο κ. Σταυριανάκη Αντώνη για την συνεχή προσφορά του και τον εθελοντισμό του σε κάθε προσπάθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου.

- Την οικογένεια Παπαδάκη, που για άλλη μια χρονιά φιλοξένησαν το Καρναβαλικό Εργαστήρι.

- Τον κ. Ανδριγιαννάκη Γιάννη, Ηχητική & Φωτιστική Κάλυψη Εκδηλώσεων «4SOUND» για την κάλυψη όλων των εκδηλώσεων των Αποκριών.

- Τον μέγα χορηγό μας «Ατλαντικός» Α. ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε., καθώς και όλους τους χορηγούς μας που η βοήθεια τους αποτελεί θεμέλιο λίθο σε κάθε μας βήμα.

- Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, χάρη στα οποία ο κόσμος ενημερώνονταν και διαφήμιζαν όλο το Καρναβάλι με αποτέλεσμα, αυτή την μεγάλη συμμετοχή τους!

Σε περίπτωση που ξεχάσαμε κάποιον, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγνώμη και ζητούμε την κατανόηση σας.

Το «5ο Καρναβάλι Δήμου Φαιστού, στο Τυμπάκι» τελείωσε αλλά ετοιμαζόμαστε από τώρα για του χρόνου με ένα ακόμα μεγαλύτερο και δυνατότερο Καρναβάλι.
Καλή Σαρακοστή σε όλους!.

 

Με εκτίμηση

Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου

 

mesaralive  26 February, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα