Ο πιο καθοριστικός αγώνας των τελικών την Κυριακή στο Κλειστό Μοιρών

mesaralive.gr  02 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ο πιο καθοριστικός αγώνας των τελικών την Κυριακή στο Κλειστό Μοιρών

Τον κρισιμότερο αγώνα και τον πλέον καθοριστικό για τους τελικούς ανάμεσα στο ΓΑΣΜ και τον Κύδωνα, δίνει αυτή την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών, η αντρική ομάδα Μπάσκετ της Μεσαράς.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά το 2-0 του Κύδωνα, η ομάδα του ΓΑΣΜ «άλωσε» την έδρα του Κύδωνα στα Χανιά, κάνοντας το 2-1 σε μια νίκη με ευρύ σκορ και διαφορά 23 πόντων!

Ο ΓΑΣΜ χάλασε την φιέστα του Κύδωνα που περίμενε ότι θα έκανε εύκολα το 3-0 με δεδομένη και την έδρα της προηγούμενης Κυριακής.

Οι μεσαρίτες μπήκαν στο παρκέ, έπαιξαν καλό μπάσκετ και πήραν το παιχνίδι.

Αυτή την Κυριακή ο ΓΑΣΜ καλείται να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση που είχε στα Χανιά, και εντός έδρας στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών για να καταφέρει να κάνει το 2-2 και να πάει πλέον στην έδρα του Κύδωνα για να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα Κρήτης.

Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια, καλεί τους φίλους του μεσαρίτικου Μπάσκετ να στηρίξουν την ομάδα και να δώσουν δύναμη στους παίκτες προκειμένου να καταφέρουν να προχωρήσουν στον τελικό των τελικών την επόμενη εβδομάδα και δίνει ραντεβού με τον κόσμο στις 6 το απόγευμα της Κυριακή στο  Κλειστό Μοιρών.

 

mesaralive.gr  02 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ