
Πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς
Τη βοήθεια όλων μας χρειάζεται ο μικρός Σάββας Κατσαρός, για να ξεπεράσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που του στερεί το δικαίωμα να χαρεί τη ζωή σαν όλα τα παιδάκια της ηλικίας του.
Το τρίχρονο παιδί την περασμένη εβδομάδα υποβλήθηκε σε καθετηριασμό στο Ωνάσειο νοσοκομείο της Αθήνας, όμως όπως εξήγησαν οι γιατροί στους γονείς του παιδιού, απαιτείται να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, καθώς πάσχει από υποβαλβιδική στένωση.
Η οικογένεια αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, δεν μπορεί να καλύψει το κόστος των 5.000 ευρώ για την επέμβαση και οι γονείς, Αντώνης Κατσαρός και Ελένη Πατραμάνη, απευθύνουν έκκληση προς όποιον έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει για τη συγκέντρωση του ποσού αυτού.
Ο τραπεζικός λογαριασμός της μητέρας στην Παγκρήτια Τράπεζα:
GR 1408700780000300002437256
Ελένη Πατραμάνη
(30000243725/6 01)
cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Νόμπελ Ιατρικής για τους μηχανισμούς που εμποδίζουν τις αυτοάνοσες ασθένειες
- Γάζα: Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις διαπραγματεύσεις στο Κάιρο- το Ισραήλ συνεχίζει τις επιθέσεις
- Συνεχίζει τις προκλήσεις η Τουρκία: Βγήκε το Piri Reis στο Αιγαίο
- Γάζα: Το Ισραήλ «παγώνει» τις επιχειρήσεις μετά το διφορούμενο «ναι» της Χαμάς-Τραμπ:«μεγάλη μέρα»
- Ρωσία-Ουκρανία: Οι δύο χώρες προχώρησαν σε ανταλλαγή 185 αιχμαλώτων πολέμου από κάθε πλευρά