Ο Κρητικός με την ελπιδοφόρα εμφάνιση - Ετοιμάζεται για νεα πρόκληση (βίντεο)

mesaralive.gr  26 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ο Κρητικός με την ελπιδοφόρα εμφάνιση - Ετοιμάζεται για νεα πρόκληση (βίντεο)

Ο αθλητής Λευτέρης Μανούσος, με την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι σε έναν αθλητή από την Ολλανδία σαν τον Τarik Charkaoui από το Μαρόκο.

Ο κ. Μανούσος στάθηκε με τρόπο εντυπωσιακό απέναντι σε ένα αθλητή  Α class με 60 επαγγελματικούς αγώνες στο ενεργητικό του και από καθαρή ατυχία, έπειτα από ένα χτυπημα που δέχτηκε στο δεύτερο γύρο. Ένα χτύπημα με το γόνατο του αντιπάλου ένα βαθύ σκίσιμο στο μάτι αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα.

Για να αντιληφθεί όμως κανείς την σπουδαία εμφάνιση του Λευτέρη Μανούσου, αρκεί να πληροφορηθεί ότι λόγω της παρουσίας του, ο διοργανωτής των αγώνων τον προσκάλεσε σε μία πολύ μεγάλη διοργάνωση που θα γίνει στις 10 Ιουνίου στην Ολλανδία.

Ελπιδοφόρα μηνύματα

Η Κρήτη έχει σπουδαίους και ταλαντούχους αθλητές και ο Λευτέρης Μανούσος επιβεβαίωσε αυτή την άποψη. Τόσο ο αθλητικός Σύλλογος μαχητικών αθλημάτων «Πυξ Λαξ» με τον δάσκαλο του και εκπαιδευτή του Κωστή Δαμαβολίτη, πραγματοποιούν εξαιρετική δουλειά, παράγοντας σημαντικό έργο, όπως φυσικά συμβαίνει και με άλλες σχολές στην Κρήτη. 

Ο Λευτέρης Μανούσος, μετά από αυτή την πρόκληση που είχε, έχει θέσει ήδη τον επόμενο στόχο και συνεχίζει την προσπάθεια, ώστε όταν βρεθεί μέσα στο  ρινγκ στην Ολλανδία για έναν ακόμη αγώνα – πρόκληση, το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

(Σημείωση: Φωτογραφία με τον Clyd Petres και τους αδελφούς Groenhart πριν τον αγώνα)

 

mesaralive.gr  26 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα