Ο «Καφές σε αναμονή» και στη Μεσαρά

mesaralive.gr  30 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ο «Καφές σε αναμονή» και στη Μεσαρά

Ο « Καφές σε αναμονή» είναι μια ιδέα που υλοποίησαν μια ομάδα νέων παιδιών , με κίνητρο την προσφορά και η οποία ξεκίνησε από την Νάπολη εδώ και χρόνια .

Το όνομα « Καφές σε αναμονή» , είναι συμβολικό γιατί μπορεί να είναι τοστ σε αναμονή, ψωμί σε αναμονή κ.λ.π.

Δηλαδή πηγαίνοντας να αγοράσετε ένα ψωμί, να πιείτε ένα καφέ η κάτι  άλλο  πληρώνετε ακόμα ένα και λέτε στον υπεύθυνο, να μπει σε αναμονή.

Αυτό σημαίνει ότι όποιος χρειάζεται μπορεί να πάει και να το ζητήσει με αξιοπρέπεια!  Η δράση ξεκίνησε ήδη να υλοποιείται στις Μοίρες με τα πρώτα καταστήματα να αναρτούν την σχετική ενημερωτική αφίσα, ενώ στο σχετικό κάλεσμα προς επαγγελματίες αλλά και τον κόσμο που επιθυμεί να απλώσει χέρι βοηθείας προς τον συνάνθρωπο αναφέρεται:

«Η   ομάδα "Αγγελικού Ρείκι Κρήτης" , παρακινούμενη από την πρωτοβουλία Φωτεινών Παιδιών που ζουν στη χώρα μας... Δρα, προωθώντας την ιδέα  με σκοπό να κάνουμε πράξη την αγκαλιά Αγάπης για όλους όσους μας χρειάζονται, με αφετηρία τη δική μας γειτονιά, τις  Μοίρες , αλλά και την ευρύτερη περιοχή , με στόχο να την υιοθετήσουν όλο και περισσότεροι ,σε ολόκληρο το Νομό Ηρακλείου και των άλλων Νομών της Κρήτης.

Καλούμε όσους περισσότερους γίνεται  να συμμετέχουν   και να τοποθετήσουν  στις επιχειρήσεις τους αυτή την  προσφορά αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

 Υπάρχει και σελίδα στο face book  :   Η-Ισχυς-Εν-Τη-Ενωση-748778605253863 εκεί μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο. Επίσης όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει μήνυμα για να του δώσουμε την αφίσα και να τον ενημερώσουμε.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ ( τόστ, σουβλάκι, ψωμί, κ.λ.π.) - ΚΑΦΕ .... ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ!!!».

Να σημειωθεί  ότι ήδη η δράση γίνεται γνωστή μέσα από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ και οι πρώτες επιχειρήσεις εντάχθηκαν σε αυτήν. Πρόκειται για δύο επιχειρήσεις στην πλατεία των Μοιρών το καφενείο Απέναντι και το Καφέ Μανούσος που άνοιξαν μια αγκαλιά αγάπης στους συνανθρώπους μας. Μια αγκαλιά που μπορεί ο καθένας από εμάς να γεμίσει με την προσφορά του! 

 

mesaralive.gr  30 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα