Ο Γιάννης Νικολακάκης διεκδικεί επίσημα το Δήμο Φαιστού

mesaralive.gr  20 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ο Γιάννης Νικολακάκης διεκδικεί επίσημα το Δήμο Φαιστού

Την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε ο κ. Γιάννης Νικολακάκης.

 Ο ίδιος μάλιστα μέσα από το κείμενο που απέστειλε και στο mesaralive.gr εξηγεί τους λόγους για αυτή την απόφαση του

«Φίλες και φίλοι,

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έχοντας βαθιά επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω, ανακοινώνω και από σήμερα καταθέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου στο Δήμο Φαιστού.                                                                                 

 Την επί πολλά έτη επαγγελματική μου διαδρομή ως οδοντίατρος αλλά και την κοινωνική παρουσία και συμπεριφορά μου έχετε τη  δυνατότητα ήδη να την κρίνετε οι περισσότεροι από εσάς.

 Η ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και η πυκνή καθημερινή επαφή μου με τους δημότες μας  μου δίνει την ευχέρεια να γνωρίζω καλά και τις ανάγκες και τις δυνατότητες μα και τα προβλήματα του τόπου, των δημοτών και του διοικητικού μηχανισμού του Δήμου Φαιστού.

Έχω εκλεγεί επί τρεις θητείες με ομόφωνες ή συντριπτικές πλειοψηφίες Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.                                                                                                                                

Ως  Πρόεδρος του Δ.Σ. είχα αποκλειστικό καθήκον να υπερασπιστώ τη συναίνεση και το διάλογο αλλά και να διατηρήσω την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δήμου.  Αυτός ήταν ο ρόλος μου και  γι΄ αυτό, τόσο σε σχέση με τη δημοτική αρχή όσο και σε σχέση με την αντιπολίτευση, η δύσκολη επίτευξη της ισορροπίας ήταν για μένα,  σε αρκετές περιπτώσεις, επιβεβλημένη.

Ως Δήμαρχος όμως ξέρω ότι θα κληθώ, μαζί με τους συνεργάτες μου, να λάβουμε γενναίες και δύσκολες αποφάσεις με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου μας.Και είμαι αποφασισμένος να το πράξω με την προτροπή και την δική σας εμπιστοσύνη.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ την νεολαία του τόπου μας όπου κι αν αυτή βρίσκεται.

 ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ την εμπειρία μα και τον ενθουσιασμό αυτών που θα εκλεγούν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο εφόσον συστρατευτούμε όλοι για τον ίδιο σκοπό.                                 

ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ τους εθελοντές και τους φορείς του πολιτισμού που με περίσσευμα ψυχής έχουν αποδείξει ότι στηρίζουν ανιδιοτελώς την κοινωνία και τους θεσμούς.

ΣΤΗΡΙΖΩ  τις ελπίδες  μου για μια νέα προοπτική ανάπτυξης  στην  κατεύθυνση της συνεργασίας και  της σύμπραξης μεταξύ των φορέων του αγροτικού κόσμου , του τουρισμού και των επιχειρήσεων του Δήμου μας.

Και καλώ όλες τις μέχρι σήμερα ανενεργές δημιουργικές δυνάμεις να αφυπνιστούν, να τολμήσουν και να δυναμώσουν την κοινή μας προσπάθεια. Με έναν έντιμο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα που θα εξασφαλίσει την κοινωνική ηρεμία η οποία θα μας συσπειρώσει την επόμενη μέρα όλους στην κατεύθυνση της πολυεπίπεδης  ΚΟΙΝΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ.

Επειδή ο  τόπος μας αξίζει και δικαιούται να διεκδικεί.

 

19/10/2018

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Φαιστού»

 

mesaralive.gr  20 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ