Ο Δήμος Φαιστού προχώρησε σε μια αναγκαία αναβάθμιση του Γυμνασίου και Λυκείου Τυμπακίου

  14 April, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ο Δήμος Φαιστού προχώρησε σε μια αναγκαία αναβάθμιση του Γυμνασίου και Λυκείου Τυμπακίου

Παρά τους αναγκαίους περιορισμούς που υπάρχουν στο πλαίσιο των ενεργειών για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο Δήμος Φαιστού συνεχίζει κανονικά όλες τις δράσεις και το προγραμματισμένο έργο του.

Στο πλαίσιο αυτό και γνωρίζοντας πολύ καλά πως η Υγεία, αλλά και η Παιδεία αποτελούν δύο από τους σημαντικότερους κοινωνικούς πυλώνες, η Δημοτική Αρχή προχώρησε σε μια αναγκαία αναβάθμιση του Γυμνασίου και Λυκείου Τυμπακίου.

Το κτίριο Γυμνασίου και Λυκείου χρειάζονταν άμεσα αναβάθμιση λόγω του μεγάλου όγκου των μαθητών που φιλοξενούνται στο συγκρότημα. Μετά από τον κατάλληλο σχεδιασμό και παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής και του δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη, σε συνεργασία με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, δημιουργήθηκαν δύο νέες αίθουσες για το Λύκειο και μία ακόμα για το Γυμνάσιο.

Στη διάρκεια του σχεδιασμού έγιναν παράλληλα παρεμβάσεις και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων η οποία πλέον έγινε πολύ μεγαλύτερη προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες διαλέξεων, συνεδριάσεων και εκδηλώσεων. 

«Αυτή την περίοδο πάνω απ’ όλα είναι η Υγεία, όμως ο Δήμος δεν σταματά να λειτουργεί και υπάρχει συνέχεια στο βαθμό βέβαια που επιτρέπουν οι υφιστάμενες συνθήκες» ανέφερε με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:

«Η Παιδεία και οι κατάλληλες συνθήκες μάθησης αποτελούν για όλους εμάς μια σημαντική προτεραιότητα. Έτσι προχωρήσαμε σε αυτή την αναβάθμιση που ήταν αναγκαία με στόχο τα παιδιά μας και το μέλλον τους, που δείχνει παράλληλα το μέλλον και για το Δήμο μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και όλους όσοι ασχολήθηκαν με αυτό το έργο που παραδίδουμε σήμερα στην εκπαιδευτική κοινότητα και τους μαθητές μας».

 

  14 April, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα