O απερχόμενος Δήμαρχος βρήκε το διάδοχο του!

ekriti.gr   18 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
O απερχόμενος Δήμαρχος βρήκε το διάδοχο του!

Είναι ένας από τους μαρτυρικούς και πλέον ιστορικούς Δήμους της Κρήτης. Είναι ένας Δήμος, στον οποίο τα βήματα Ανάπτυξης που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, φανερώνουν πως - παρα τα προβλήματα που υπάρχουν και εκεί - δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στη Δημοτική Αρχή, όταν αυτή λειτουργεί με σύστημα και σωστό σχεδιασμό.

Ο λόγος γίνεται για το Δήμο Βιάννου. Εκεί όπου ο Παύλος Μπαριτάκης έχει παράξει έργο, το οποίο αναγνωρίζεται από όλους. Ό ίδιος μπορεί να ετοιμάζει τα επόμενα πολιτικά του βήματα, όμως δεν θέλει να αφήσει «ξεκρέμαστο» το Δήμο Βιάννου.

Για αυτό και έχει ήδη ετοιμάσει τη διάδοχη κατάσταση, δίνοντας το χρίσμα σε ένα καθ 'όλα αξιόλογο πρόσωπο, που έχει προσφέρει από το δικό του μετερίζι, τα μέγιστα ως σήμερα στην τοπική κοινωνία. Αυτός δεν είναι άλλος από το πρωτοκλασάτο στέλεχος της Δημοτικής Αρχής, το Μηνά Σταυρακάκη σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο οποίος τυγχάνει του σεβασμού όλων για τις Γνώσεις και το χαρακτήρα του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήρθε πρώτος σε ψήφους...

Είναι λοιπόν ο υποψήφιος που φαντάζει ακλόνητο φαβορί και κατά συνέπεια ο πιθανός επόμενος Δήμαρχος στη Βιάννο.

 

ekriti.gr   18 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα