O AO Tυμπακίου συγχαίρει Τζώρτζογλου και Κουτεντάκη

https://www.neakriti.gr/  23 July, 2024 ΑΡΘΡΑ
O AO Tυμπακίου συγχαίρει Τζώρτζογλου και Κουτεντάκη

Η νέα εποχή στην ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει άρωμα ΕΠΣΗ και… Μεσαράς, με τον Νίκο Τζώρτζογλου να αναλαμβάνει αναπληρωτής πρόεδρος στην Ομοσπονδία ενώ ο Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης έχει αναβαθμισμένο ρόλο με την επιλογή του ως μέλος σε δύο κορυφαίες Επιτροπές.

Ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου μέσω ανακοίνωσής του συνεχάρη Νίκο Τζώρτζογλου και Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, αναφέροντας τα εξής:

«Ο ΑΟ Τυμπακίου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου, μετά την εκλογή του στην διοίκηση της ΕΠΟ και την ανάληψη των καθηκόντων του ως αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας, όπως και στον συντοπίτη μας αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣΗ Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, που τοποθετήθηκε ως μέλος στην Επιτροπή Εθνικών Ομάδων και στην Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών.

Το Ηράκλειο αποκτά πλέον ισχυρή φωνή στα κέντρα αποφάσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου και είμαστε βέβαιοι ότι οι κορυφαίοι παράγοντες κ. Τζώρτζογλου και Κουτεντάκης θα αφήσουν το δικό τους δυναμικό αποτύπωμα στην ΕΠΟ»

 

https://www.neakriti.gr/  23 July, 2024 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα