Ντοματοκεφτέδες
Υλικά
5 ώριμες και σφιχτές ντομάτες (ή ντοματάκια Σαντορίνης)
2 ξερά κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
2 φρέσκα κρεμμύδια με τα φύλλα τους (ψιλοκομμένα)
½ ματσάκι φρέσκο δυόσμο (ψιλοκομμένο)
2 κ.σ. φρέσκια ρίγανη (ψιλοκομμένη)
2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι (ψιλοκομμένο)
1 κ.σ μπούκοβο (σποράκια καυτερής πιπεριάς
1 αυγό χτυπημένο
1 φλ. κεφαλοτύρι πικάντικο τριμμένο (ή σκληρή φέτα σε τρίμματα)
4-5 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε επίσης
-
Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
Σχετικά άρθρα
- Εσείς τι θα μαγειρέψετε στα εορταστικά τραπέζια αυτών των ημερών;
- Τα πουλερικά των Χριστουγέννων: 4 γιορτινές συνταγές από τον Χριστόφορο Πέσκια
- 20 συνταγές με τις πατάτες πρωταγωνιστές και όχι σε δεύτερο ρόλο
- Μελομακάρονα: Oι 18 καλύτερες συνταγές μας για το παραδοσιακό γλυκό των Χριστουγέννων
- Λαχανοντολμάδες με ολίγη πανσέτα, πάπρικα και μαραθόσπορο