Νίκη στις καθυστερήσεις και άνοδος στη Β ΕΠΣΗ το Καμηλάρι

mesaralive.gr  18 April, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Νίκη στις καθυστερήσεις και άνοδος στη Β ΕΠΣΗ το Καμηλάρι

Φώτο: mesaralive

Μεγάλες στιγμές ζεί από το απόγευμα της Κυριακής η ΑΕΚαμηλαρίου, καθώς στην πρώτη της χρονιά στα γήπεδα της ΕΠΣΗ κατάφερε να καταλάβει την 4η προνομιούχο θέση που οδηγεί στη Β κατηγορία της ΕΠΣΗ

Έναν βαθμό χρειαζόταν η ΑΕΚαμηλαρίου απέναντι στον Άγιο Δημήτριο, για να πανηγυρίσει την άνοδό της στην Β ΕΠΣΗ, και μέχρι και το 92' φαινόταν πως θα έπαιρνε τον πολυπόθητο βαθμό. Κανένας όμως μέχρι εκείνο το σημείο δεν πανηγύρισε για την επαιρχόμενη ισοπαλία καθώς όλοι ήθελαν τους 3 βαθμούς της νίκης. και αυτή η νίκη ήρθε στο 90ο λεπτό με άπιαστο σούτ του Αζίζ έξω από την περιοχή. Οι προθέσεις βέβαια της ομάδας του καμηλαρίου φαινόταν από την αρχή πως δεν ήταν να πάνε στην ισοπαλία. 

Με την συμπλήρωση δώδεκα λεπτών στο παιχνίδι, η ΑΕ Καμηλαρίου κατάφερε να προηγηθεί με τον Κ. Παπαδάκη, για να έρθει στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μαγούλιος να ισοφαρίσει το σκορ σε 1-1.
Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα με τον Κ. Παπαδάκη να σημειώνει το 2-1, για να έρθει  εκ νέου απάντηση των φιλοξενούμενων στο 65΄ με τον Τριαλώνη να ισοφαρίζει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε 2-2.
Στην συνέχεια, η ΑΕ Καμηλαρίου προσπάθησε να πάρει ξανά το προβάδισμα, κάτι που κατάφερε στο 90΄ με τον Αζίζ να επιχειρεί ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής και να διαμορφώνει έτσι το τελικό 3-2, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του και την μαθηματική ιστορική της άνοδο της στη Β΄  ΕΠΣΗ στην πρώτη επίσημη συμμετοχή της στα τοπικά πρωταθλήματα ΕΠΣΗ, καθώς στην τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Καμηλαρίου αντιμετωπίζει το Γοργολαϊνι και θα πάρει τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνος.
Aμέσως  μετά το τέλος της αναμέτρησης, η διοίκηση της ΑΕ Καμηλαρίου δεξιόθηκε τους ποδοσφαιριστές της πανηγυρίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη νίκη και την άνοδο της ομάδας. 

ΑΕ Καμηλαρίου: Παπαδοσπυριδάκης, Θεοδωράκης, Στεφανάκης, Κλαούντιο, Βολυράκης, Αζίζ, Παπαδάκης Κ., Τάρε, Πώης(46’ Μάκρογλου), Άντζελο (65΄ Πατεράκης), Παπαδάκης Γ. (76΄ Παπαδάκης Δ.)

Άγιος Δημήτριος: Μπάμπης, Χιώτης, Περδικάκης, Τριαλώνης, Περφυράκης, Μιχελουδάκης, Μαγούλιος, Μαρινάκης, Γουρνεζάκης, Αναγνωστάκης, Πατραμάνης

 

mesaralive.gr  18 April, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα