Νίκη ανόδου για την ομάδα της Πυργιώτισσας.

φωτογραφίες: mesaralive.gr
Στη χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο του Τυμπακίου, η Πυργιώτισσα επιβλήθηκε με σκορ: 1-0,επι του Ερμή Ατσαλένιου.
Οι τρείς βαθμοί της νίκης, οδήγησαν την ομάδα του Τυμπακίου στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με σαφές προβάδισμα για την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ.
Πλέον η Πυργιώτισσα αναζητεί ένα μόλις βαθμό, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, για να εξασφαλίσει και επίσημα την άνοδοδό της.
Αντίθετα, ο Ερμής Ατσαλένιου αντιμετωπίζει τον ορατό κίνδυνο του υποβιβασμού.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, έγινε μια σπουδαία αναμέτρηση με αρκετές ευκαιρίες για γκολ και για τις δυο ομάδες, με την Πυργιώτισσα όμως να στέκεται πιο τυχερή, εξαιτίας των καθαριστικών επεμβάσεων του τερματοφύλακα της Κυδωνάκη.
Το χρυσό γκολ της νίκης για την Πυργιώτισσα, ήρθε από τον Λαντζουράκη, με πλασέ στο 85΄.
Οι συνθέσεις των ομάδων.
Πυργιώτισσα: Κυδωνάκης,Τζωρτζακάκης,Παπαδομανωλάκης,Χανιωτάκης,Γαρεδάκης,Τσούπι,Παρίση(46΄ΦιτσάκηςΑντ),Κουτεντάκης,Κιόσα,Νιολάκης(75΄Θάνος),Φιτσάκης.Γ(46΄ Λαντζουράκης)
Ερμής Ατσαλένιου : Ρουμπάκης,Νατσάκος,Κουκάκης,Κοκορέλιας,Εργαζάκης,Λέλεκας,Χρονάκης,Κεντριστάκης,Κοντογιάννης(70΄Νάτος),Χαραλαμπάκης,Δούκας(60΄Μπιρμπίλης)
Δείτε επίσης
- Super League: Πρεμιέρα με γκέλα για τον ΠΑΟ-Συνέχισαν με νίκες οι Δικέφαλοι (hl)
- Γεωργία - Ελλάδα 53-94: Σπουδαία εμφάνιση και εμφατική νίκη της Εθνικής μπάσκετ
- Κύπρος – Ελλάδα 69-96 Τελικό: «Χαλαρά» δεύτερη νίκη για την Εθνική στο Eurobasket
- Champions League: Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στην League Phase
- Εurobasket: Ιστορική πρώτη αναμέτρηση και κοινός εθνικός ύμνος ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο