Νηστίσιμα φαγητά Αγίου Όρους: 26 συνταγές από τον πατέρα Επιφάνιο
Ο πατήρ Επιφάνιος ήταν σπουδαίος μάγειρας. Τον αποκαλούσαν «αρχιμάγειρα του Αγίου Όρους» λόγω του ταλέντου του αυτού που φάνηκε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Άγιο Όρος, το 1973, αμέσως μετά το λύκειο. Αρχικά βρέθηκε στη Μονή Αγίου Παύλου κι εκεί ανέλαβε κάποια στιγμή το διακόνημα της κουζίνας.
Δείτε επίσης
- Στις 30 Ιανουαρίου εορτάζουν οι Τρεις Ιεράρχες
- Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τα βασανιστήρια του 3χρονου -”Δεν έχει πιθανότητες επιβίωσης”
- Tι λέει το ΥΠΑΑΤ μετά τη συνάντηση με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Κρήτης
- Λαζάνια με σπανάκι
- Νέος KOK: Αυτά είναι τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε-Τι αναφέρει για τα κράνη