Νηστίσιμα φαγητά Αγίου Όρους: 26 συνταγές από τον πατέρα Επιφάνιο

Ο πατήρ Επιφάνιος ήταν σπουδαίος μάγειρας. Τον αποκαλούσαν «αρχιμάγειρα του Αγίου Όρους» λόγω του ταλέντου του αυτού που φάνηκε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Άγιο Όρος, το 1973, αμέσως μετά το λύκειο. Αρχικά βρέθηκε στη Μονή Αγίου Παύλου κι εκεί ανέλαβε κάποια στιγμή το διακόνημα της κουζίνας.
Δείτε επίσης
- Δασμοί: Σε ποια ελληνικά προϊόντα αναμένεται να μειωθούν οι τιμές και γιατί
- Κοφτό μακαρονάκι με αβοκάντο, ζαμπόν και γιαουρτόσαλτσα
- Ένα ξεχωριστό μουσικό project από τη Σχολή «Μαέστρο» και τον Μιχάλη Μαρακομιχελάκη
- Αγόρι ή κορίτσι; Οι πιθανότητες δεν είναι πάντα 50-50
- OΣΔΕ: Παρατείνεται έως τις 29 Αυγούστου η προθεσμία υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης