Νηστίσιμα φαγητά Αγίου Όρους: 26 συνταγές από τον πατέρα Επιφάνιο
Ο πατήρ Επιφάνιος ήταν σπουδαίος μάγειρας. Τον αποκαλούσαν «αρχιμάγειρα του Αγίου Όρους» λόγω του ταλέντου του αυτού που φάνηκε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Άγιο Όρος, το 1973, αμέσως μετά το λύκειο. Αρχικά βρέθηκε στη Μονή Αγίου Παύλου κι εκεί ανέλαβε κάποια στιγμή το διακόνημα της κουζίνας.
Δείτε επίσης
-
Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
Σχετικά άρθρα
- Πώς να πετάμε λιγότερο: 30 αλμυρές και γλυκές συνταγές με το φαγητό που περίσσεψε
- Αρνάκι σπάλα με πικάντικη κρούστα και γλυκοπατάτες σοτέ
- Γλυκά ταψιού: 7 συνταγές με τα «καλά» μας γλυκά
- Γρήγορα μαγειρέματα με κοτόπουλο: 15 εύκολες συνταγές
- Ο κρητικός μεζές φτιάχνεται με το τίποτα: 12 αυθεντικές συνταγές του καφενέ