Nέο τροχαίο στην Ηρακλείου-Μοιρών

Στο σημείο άμεσα το ΕΚΑΒ
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί της Δευτέρας και πάλι στην εθνική οδο Ηρακλείου Μοιρών, αυτήν την φορά στο ύψος των φαναριών για προς ΠΑΓΝΗ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν για τραυματίες, ένας εκ των οποίων πολύ σοβαρά.
Στο σημείο άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέροντας τους τραυματίες στο νοσοκομείο αλλά και η αστυνομία.
Να υπενθυμίσουμε ωστόσο, ότι το μεσημέρι της Κυριακής συνέβη ενα σοβαρό ατύχημα, στον ίδιο δρομο, στο ύψος γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας, έπειτα από σύγκρουση αυτοκινήτου με νταλίκα.
Μια οικογένεια εγκλωβίστηκε και αφού απεγκλωβίστηκεαπο την ΕΜΑΚ και τα 4 άτομα, γονείς με τα 2 τους παιδιά, μεταφέρθηκαν ευτυχώς με ελαφριά τραύματα στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Δείτε επίσης
- Ανοικτή μελιτζανόπιτα με κιμά
- ΕΟΦ: Εκστρατεία με θέμα «Τα φάρμακα δεν είναι καραμέλες» -Τι να προσέχουμε
- Υπόθεση Novartis: Ένοχοι Δεστεμπασίδης και Μαραγγέλη, αποφάσισε το δικαστήριο
- TAE Μεσαράς: σύλληψη για ναρκωτικά στον Δ. Φαιστού
- Παράσταση Διαμαρτυρίας από 3 συλλόγους εκπαιδευτικών στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης