Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί, σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη σχολή του, ο αγνοούμενος 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλης Γιακουμάκης.
Τη σορό εντόπισε κάτοικος της περιοχής και ειδοποίησε την Αστυνομία, από την οποία κλήθηκε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του.
Στην περιοχή βρίσκεται ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θόδωρος Βουγιουκλάκης.
Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου.
Πηγή: imerisia.gr/msn.com
Δείτε επίσης
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 88-99- Την Κυριακή κρίνεται ο τίτλος στο ΣΕΦ
- Αυτά τα δύο φυτά διώχνουν τα κουνούπια φυσικά και εύκολα -Ιδανικά για κάθε σπίτι το καλοκαίρι
- Δημος Γόρτυνας: Ενημέρωση σχετικά με το οδικό δίκτυο
- Κολοκυθοανθοί γεμιστοί
- Οι πληρωμές της νέας εβδομάδας
Σχετικά άρθρα
- Θυρανοίξια του Ιερού Ναού του Αγίου Μάρτυρος Ευαγγέλου
- Ανοίγει εκ νέου ο φάκελος του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη
- Εξελίξεις στη υπόθεση Γιακουμάκη: Γιατί μπαίνει δεύτερος ανακριτής!
- «Είναι 20 ετών, μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του, να μην αποκοπεί από τους Κρητικούς, είναι πατρι
- Εξετάζονται οι μάρτυρες για την υπόθεση Γιακουμάκη - Καταθέτει και η γνωστή δημοσιογράφος