Nέες καταγγελίες για το δολοφόνο της Σουζαν

7 ακόμα γυναίκες έζησαν τον τρόμο
Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον καθ’ομολογίαν δολοφόνο της Σούζαν Ίτον στα Χανιά καθώς στο φως έρχονται κι άλλες μαρτυρίες γυναικών που υποστηρίζουν ότι τους επιτέθηκε.
Συνολικά 7 οι επιθέσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News στις καταγγελίες προστέθηκαν ακόμα 4 επιθέσεις εναντίων γυναικών, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό σε 7, χωρίς να υπολογίζεται η δολοφονία της Σούζαν 'Ιτον. Οι μαρτυρίες των τεσσάρων αυτών γυναικών στηρίχθηκαν κυρίως στην αναγνώριση του λευκού αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε ο δράστης κατά τις παρενοχλήσεις. Τα πρόσωπα αυτά, μιλώντας τηλεφωνικώς στους αστυνομικούς περιέγραψαν σύμφωνα με το δημοσίευμα τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να τις χτυπήσει με το Ι.Χ. και τον τρόπο με τον οποίο εκείνες τον απέφυγαν τελευταία στιγμή.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Παρασκάκης έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου που ομολόγησε, ενώ δημοσιοποιήθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας τα στοιχεία του ώστε όποιος έχει πληροφορίες για τη δράση του να επικοινωνήσει με τις αρχές.
Δείτε επίσης
- Πώς αλλάζει το σώμα σου με 30 ημέρες περπάτημα
- Κρέας: Πώς επηρεάζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων τις τιμές του – Τι λένε κτηνοτρόφοι και κρεοπώλες
- Μύδια σαγανάκι
- Yδρογονάνθρακές : Σκλήρο πόκερ για τα θαλάσσια οικόπεδα νότια της Κρήτης
- Προσεχώς ολική έκλειψη σελήνης – Τι πρέπει να ξέρετε για το «ματωμένο φεγγάρι»
Σχετικά άρθρα
- Δολοφονία Σούζαν: “Καταπέλτης” το πόρισμα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης
- Υπόθεση Ίτον: Ολοκληρώθηκε η ψυχιατρική εξέταση του δολοφόνου
- Δολοφονία Ίτον: Περιμένουν απαντήσεις από την ιατροδικαστική έκθεση
- “Ένιωσα μια ανώτερη δύναμη, ήθελα να σκοτώσω”
- Νέες καταγγελίες στο φως για τον δολοφόνο της Suzanne Eaton