Νέα φανέλα για τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη

mesaralive.gr  15 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ
Νέα φανέλα για τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη

Με την νέα του φανέλα- λόγω και νέων χορηγών- κάνει τις προπονήσεις του στο Στάδιο «Μανώλης Στεφανουδάκης» ο Χρυσός μας Παραολυμπιονίκης!!!

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης βάζει τις τελευταίες «πινελιές» στην προετοιμασία του για δύο πολύ σημαντικούς αγώνες που θα δώσει στο Ντουμπάι : 9th  Grand – Prix - Fazaa International Athletics Competition και  Sharjah 7rd International Open Athletics Meeting.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μανώλης αναχωρεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου όπως ενημέρωσε και με σχετικό δελτίο τύπου όπου αναφέρει ««Άλλη μια αθλητική χρονιά ξεκινάει. Με τη συμμετοχή μου στους δύο αγώνες του Ντουμπάι θα ελέγξω τον εαυτό μου και τις επιδόσεις μου. Αυτή τη φορά τα πράγματα δεν είναι πολύ εύκολα για μένα, μιας και αντιμετωπίζω τον τελευταίο μήνα ένα τραυματισμό στη ωμοπλάτη, όμως θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να εκπροσωπήσω επάξια την χώρα μας.

Πριν ξεκινήσω αυτό μου το ταξίδι νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν, για να κάνω πράξη αυτά τα αθλητικά γεγονότα και τις επιτυχίες, γιατί όπως έχω πει και άλλες φορές εγώ είμαι αυτός που φαίνεται, αλλά πίσω από μένα είναι πολύ σημαντικοί άνθρωποι. Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα συνεισφέρουν τα μέγιστα καθημερινά. Τα μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά. Ευχαριστώ, τα μέλη του μεγάλου μου χορηγού ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι στο πλευρό μου. Ευχαριστώ τα μέλη των εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ που για τρίτη χρόνια επιλέγουν να με στηρίξουν, τις εταιρείες INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., εταιρείες που θέλησαν για δεύτερη φορά να είναι δίπλα μου, μα και τους δύο νέους υποστηρικτές μου, τους ανθρώπους των ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που αποφάσισαν φέτος να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες μου στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού.

Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα…»

 

mesaralive.gr  15 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ