Νέα επιτυχία για τον ξιφομάχο της ΑΛ Μεσαράς Στέλιο Φουστανάκη

Παρά τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το γεγονός ότι είναι φοιτητής, ο Στέλιος Φουστανάκης Ξιφομάχος της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς κατάφερε να διακριθεί στο Κύπελλο Ν. Ανδρών στο Ξίφος Μονομαχίας, κατακτώντας την Τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής πέρυσι είχε κατακτήσει το κύπελλο, ενώ φέτος παρά το «βαρύ» πρόγραμμά του και το γεγονός ότι λόγω των φοιτητικών του υποχρεώσεων οι προπονήσεις του δεν είναι όπως πέρυσι, κατάφερε να ανέβει στο σκαλί του βάθρου!
Ο Στέλιος μέσα από αυτό τον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, κέρδισε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Δεκεμβρίου στο Κλειστό στα 2 Αοράκια στο Ηράκλειο. Με τα χρώματα της Εθνικής θα συμμετάσχουν οι 20 καλύτεροι Έλληνες της κατηγορίας!
Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ανακοινωθεί η 20αδα!!! Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Αθλητή Στέλιο Φουστανάκη στον προπονητή του – και πατέρα του- Δημήτρη Φουστανάκη, στη Διοίκηση της ΑΛΜ και στους αθλητές της που μας κάνουν συνεχώς υπερήφανους με τις διακρίσεις τους , καθώς και στους γονείς που στηρίζουν τις επιλογές των παιδιών τους και μοιράζονται μαζί τους την αγάπη τους για το άθλημα της Ξιφασκίας!


Δείτε επίσης
- Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους τελικούς της GBL και ετοιμάζει βαλίτσες για το Άμπου Ντάμπι
- Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2025: Πρόγραμμα, τελετουργικό και δράσεις
- Kύπελλο Ελλάδος: “Ασπρόμαυρη απόβαση” στην Αθήνα για τον μεγάλο τελικό
- Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στην πρώτη φάση των προκριματικών
- Σπουδαία κίνηση Ολυμπιακού και ΟΦΗ: Συλλεκτικό κασκόλ αγάπης για παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο