Νεα επίθεση σε βρεφος

mesaralive.gr  19 March, 2019 ΑΡΘΡΑ
Νεα επίθεση σε βρεφος

Αποτροπιαμό προκαλούν οι ειδήσεις πως αρρωστημένα μυαλά επιτίθενται σε βρέφη και μικρά παιδιά!

Μιλάμε για υπανθρώπους που χωρίς ίχνος λογικής, βάζουν πάνω από όλα τα «στρεβλά» τους ένστικτα, επιχειρώντας, μεσα από τις ενέργειες και τη δράση τους να ικανοποιήσουν το «εγώ» τους, ακόμη κι αν πληγώσουν σωματικά και ψυχολογικά αθώες ψυχές.

Τελευταίο περιστατικό που σημειώθηκε ήταν αυτό που καταγράφηκε στη Μυτιλήνη. Συγκεκριμένα οργή προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας επιχείρησε να επιτεθεί σε βρέφος 3 μηνών μπροστά στα έντρομα μάτια της 27χρονης μητέρας του, που το είχε βγάλει βόλτα στην πλατεία. 

Ο άνδρας, ο οποίος είναι συγγενής της 27χρονης προσπάθησε να σβήσει το τσιγάρο που κρατούσε πάνω στο μικρό κοριτσάκι. Ο ίδιος είπε ότι ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρικές κλινικές. Αστυνομικοί που άκουσαν τις φωνές της 27χρονης συνέλαβαν λίγο αργότερα τον άνδρα που επιχείρησε την επίθεση. Η οικογένεια της 27χρονης έχει υποβάλλει μήνυση και όπως λέει ο συγγενής της γυναίκας «πρέπει να γίνει κάτι για να μην αντιμετωπίσουν και άλλοι άνθρωποι τον τρόμο που ζήσαμε εμείς».

 

mesaralive.gr  19 March, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα