Νέα δολιοφθορά – ξυλοκλοπή σε αγροτική περιοχή της Γέργερης

mesaralive.gr  09 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Νέα δολιοφθορά – ξυλοκλοπή σε αγροτική περιοχή της Γέργερης

Φώτο Αρχείου

Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο, άτομα που λυμαίνονται ξένες περιουσίες μη διστάζοντας να «χτυπήσουν» σε σπίτια, αυτοκίνητα, μηχανάκια και φυσικά το σύνηθες δυστυχώς φαινόμενο, σε ελιές…

Όλα αυτά καταγγέλλεται πως συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή της Γέργερης,  με την ξυλοκλοπή να συνεχίζει  να αποτελεί  μόνιμο πονοκέφαλο.

Και βέβαια  δεν είναι η πρώτη φορά, που αγρότες καταγγέλλουν πως άγνωστοι  τους έκοψαν τις ελιές. Ένα τέτοιο περιστατικό καταγγέλλεται και από αγρότη με καταγωγή από τη Γέργερη ο οποίος διαμένει στο Μορόνι. Ο άνθρωπος πήγε στο ελαιόφυτό του που βρίσκεται στην περιοχή «Καημένου» κοντά στη Γέργερη και βρήκε κάποιες από τις  χοντρολιές του κομμένες. «Πήραν τα χοντρά ξύλα και άφησαν τις φούντες. Αν χωρούσε κι άλλες το αυτοκίνητο θα έκοβαν και τις  υπόλοιπες» μας είπε ο αγρότης,  εκφράζοντας τον προβληματισμό του για τα όσα γίνονται στην ευρύτερη αγροτική περιοχή κοντά στη Γέργερη. Μάλιστα τόνισε «όλοι λίγο πολύ είμαστε γνωστοί, γνωρίζουμε τι γίνεται, όμως ντρέπομαι γι΄ αυτά που συμβαίνουν. Υπάρχουν κάποιοι που δεν σέβονται τον κόπο του άλλου. Δεν αφήνουν τίποτα στην περιοχή, κλέβουν πετρέλαια,  μηχανάκια, και ότι μπορεί κανείς να φανταστεί και βέβαια κόβουν τις ελιές και παίρνουν τα ξύλα. Αυτό θα πρέπει να σταματήσει » λέει  ο ίδιος.

 

mesaralive.gr  09 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα