Νέα διοίκηση στη ΔΕΥΑ Φαιστού - Οι στόχοι και οι πρώτες δηλώσεις

  23 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Νέα διοίκηση στη ΔΕΥΑ Φαιστού - Οι στόχοι και οι πρώτες δηλώσεις

Τα ηνία της Υπηρεσίας αναλαμβάνει και επίσημα πλέον το νέο ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Φαιστού, με στόχο τη διαχείριση του νερού και των όποιων προβλημάτων προκύπτουν, ώστε οι πολίτες να δουν να βελτιώνεται η καθημερινότητα τους.

Όπως έχει τονιστεί από κύκλους της Δημοτικής Αρχής, στόχος του ΔΣ ειναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, μέσα από την άμεση αντιμετώπιση των προβληματων που θα προκύψουν, αλλά και η πραγματοποίηση ενεργειών που θα οδηγήσουν σε απτά, θετικά αποτελέσματα.

Στα πλάνα της Δημοτικής Αρχής για αυτή την -κομβικής σημασίας - Υπηρεσία, ήταν η στελέχωση της με τα πιο ικανά στελέχη που θα μπορούν να δώσουν λύσεις.

Κάτι που έγινε καθώς σήμερα πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Φαιστού.

Η συνεδρίαση διεξήχθη κατά τις 13:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμ-βουλίου του Δήμου σε πολύ θετικό κλίμα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε ομόφωνα Αντιπρόεδρο της Επιχείρησης τον Μανώλη Ορφανουδάκη, στον οποίο ο Δήμαρχος Φαιστού, ως πρόε-δρος της Δ.Ε.Υ.Α. Φαιστού, εκχώρησε αυξημένες αρμοδιότητες.

Ο κ. Ορφανουδάκης θα είναι ο άνθρωπος που θα ηγηθεί ουσιαστικά της παραπάνω προσπάθειας, έχοντας αυξημένες αρμοδιότητες εκχωρημένες από τον Δήμαρχο Φαιστού.
Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στο mesaralive.gr επισήμανε ότι σκοπός όλων είναι η στήριξη των πολιτών, η βελτίωση της καθημερινότητας, η επίλυση των προβλημάτων και η ορθή διαχείριση του νερού. «Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε σκληρά για να πετύχουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ορφανουδάκης.

 

  23 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα