Nέα αύξηση των κρουσμάτων του ιού στην Κρήτη

  18 July, 2020 ΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ
Nέα αύξηση των κρουσμάτων του ιού στην Κρήτη

37,συνολικά, τα κρούσματα στην Κρήτη, σύμωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ

Αυξημένα κατά 7 εμφανίζονται τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Κρήτη, τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. 

Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής τα συνολικά κρούσματα της πανδημίας στο νησί εμφανίζονταν στον σχετικό πίνακα 30, και λίγες ώρες αργότερα, αφού είχε δοθεί στη δημοσιότητα η ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ με τον απολογισμό των 28 νέων κρουσμάτων, ο αριθμός των επίσημα επιβεβαιωμένων από τις υγειονομικές αρχές περιστατικών ανήλθε στα 37.

Υπενθυμίζεται πως ο 55χρονος Κρητικός που έχει προσβληθεί από την Covid-19 παραμένει στην εξειδικευμένη μονάδα του ΠΑΓΝΗ απύρετος και σε καλή κατάσταση, ενώ η 38χρονη γυναίκα από το στενό του περιβάλλον που επίσης βρέθηκε θετική, παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό χωρίς να έχει παρουσιάσει συμπτώματα.

Εξάλλου, σε ξενοδοχείο καραντίνας στην περιοχή της Χερσονήσου μεταφέρθηκαν και παραμένουν 7 συνολικά τουρίστες, μεταξύ των οποίων και μία οικογένεια με δύο παιδιά. Και οι 7 είχαν ταξιδέψει στην Κρήτη με την ίδια πτήση και είχαν υποβληθεί σε διαγνωστικά τεστ.

 

  18 July, 2020 ΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ