Μυλοπόταμος: Καλλιεργούσε κάνναβη στο μαντρί και συνελήφθη

  11 July, 2019 ΑΡΘΡΑ
Μυλοπόταμος: Καλλιεργούσε κάνναβη στο μαντρί και συνελήφθη

Αναζητείται ο ιδιοκτήτης τους ποιμνιοστασίου, συνελήφθη ένας 39χρονος για τα δενδρύλλια κάνναβης

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, συνελήφθη ένας 39χρονος, με έναν ακόμη άνδρα, ίδιας ηλικίας, να αναζητείται στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου.

Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκαν 2 φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν 129 δενδρύλλια.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, των Τμημάτων  Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας ενός 39χρονου ημεδαπού (ο οποίος αναζητείται), καθώς και στη γύρω αγροτική περιοχή, όπου και εντοπίστηκαν 2 φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης με συνολικά 129 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία και εκριζώθηκαν.

Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος αποξήρανσης των δενδρυλλίων και κατασχέθηκε ποσότητα αποξηραμένων τμημάτων δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 328 γραμμαρίων και 30 αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης.

Ενώ, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του 39χρονου ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

 

  11 July, 2019 ΑΡΘΡΑ