MRB: Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς υπουργοί της κυβέρνησης

https://www.huffingtonpost.gr/  14 December, 2023 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ
MRB: Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς υπουργοί της κυβέρνησης

Με 60 υπουργούς, αναπληρωτές υπουργούςκαι υφυπουργούς, η κυβέρνηση Μητσοτάκη προηγείται σταθερά στις δημοσκοπήσεις έναντι της αντιπολίτευσης.

Ποιοί όμως από τους υπουργούς της κυβέρνησης είναι «αγαπητοί» από τον κόσμο και ποιοί κατατάσσονται στην λίστα των «μη αγαπητών».

Έρευνα της MRB έδειξε ότι ο πιο δημοφιλής υπουργός της κυβέρνησης παραμένει ο Νίκος Δένδιας με 46,7%. Μετά τον υπουργός Άμυνας στην πρώτη πεντάδα είναι ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης με 37,5%, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας με 37,4%, η Όλγα Κεφαλογιάννη με 37,2% και ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κωστής Χατζηδάκης με 30,5%.

Αρκετά συμπαθείς είναι οι υπουργοί Χρήστος Σταϊκούρας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκη Κεραμέως, Γιώργος Γεραπετρίτης, Κώστας Σκρέκας, Σοφία Ζαχαράκη, Άκης Σκέρτσος, Γιάννης Οικονόμου, Χρήστος Στυλιανίδης, ενώ προς τις τελευταίες θέσεις βρίσκονται οι Λίνα Μενδώνη, Δημήτρης Καιρίδης, Γιώργος Φλωρίδης, Παύλος Μαρινάκης, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Λευτέρης Αυγενάκης, Δημήτρης Παπαστεργίου και Σταύρος Παπασταύρου.

 

https://www.huffingtonpost.gr/  14 December, 2023 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα