Μοσχάρι με λαχανικά: 12 καλοκαιρινές συνταγές, τέλειες για το κυριακάτικο τραπέζι

Το κλασικό, κυριακάτικο μοσχαράκι το καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο ωραίο όταν το συνδυάζουμε τα τα λαχανικά της εποχής! Στην κατσαρόλα, στη γάστρα ή στο ταψί, το κρέας σιγομαγειρεύεται και γίνεται τρυφερό ενώ τα φασολάκια και οι μπάμιες, τα γλυκά κολοκύθια, οι μελιτζάνες και οι γινωμένες, ζουμερές ντομάτες του δίνουν έξτρα νοστιμιά. Έχετε δοκιμάσει φασολάκια με μοσχαράκι τας κεμπάπ ή μπάμιες με μοσχαρίσιο κιμά στην κατσαρόλα; Και οι δυο συνταγές έχουν καταγωγή από την Πόλη και θα σας μείνουν αξέχαστες. Το κοκκινιστό αποκτά άλλη αίγλη όταν γίνεται με φρέσκες ντομάτες στην εποχή τους ενώ το λεμονάτο, μαγειρεμένο με κολοκυθάκια, είναι ταίριασμα από τα λίγα. Όσο για το μοσχάρι με μελιτζάνες, θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος συνδυασμός. Μαγειρέψτε αυτά τα δύο υλικά μαζί και απολαύστε ένα φαγητό σκέτο λουκούμι.
Δείτε εδώ 12 συνταγές για μοσχαράκι με καλοκαιρινά λαχανικά
Δείτε επίσης
- Ελληνική Pisa: Τα 618 Δημοτικά-Γυμνάσια που θα πάρουν μέρος στις εξετάσεις την Πέμπτη 22 Μαΐου
- Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα -Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
- Πάγωμα του ΠΔ για την οριοθέτηση οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων ζητά ομόφωνα το ΔΣ της ΚΕΔΕ
- Μεσολογγίτικη Καρυδόπιτα
- Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του Ζαρού ζητούν την βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ.