Μινωικές Γραμμές και «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώνουν δυνάμεις! (φωτο + βίντεο)

  06 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μινωικές Γραμμές και «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώνουν δυνάμεις! (φωτο + βίντεο)

Ο καθημερινός αγώνας που δίνουν τα μέλη και οι εθελοντές από το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει βρει πλέον έναν ισχυρό σύμμαχο που δεν είναι άλλος από τις Μινωικές Γραμμές!

Στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία των Μινωικών Γραμμών, ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, με την οποία εξασφαλίζεται η αμέριστη στήριξη της κορυφαίας ακτοπλοϊκής εταιρείας προς το «Χαμόγελο του Παιδιού»!  Σημειώνεται ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, κ. Αντώνη Μανιαδάκη, του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, κ. Κώστα Γιαννόπουλου, του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, των εκπροσώπων του Οργανισμού και των μελών της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Εξαφανισμένων Παιδιών «Θανάσης Μακρής».

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η εταιρεία θα παρέχει τα θαλάσσια Μέσα που διαθέτει για τη μεταφορά των παιδιών και των οικογένειών τους, αλλά και όλων των περιστατικών που χρήζουν στήριξης και συμπαράστασης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης μιλώντας στη διάρκεια της εκδήλωσης τόνισε πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» με πλούσια δράση εδώ και 24 χρόνια και βασισμένο στη δύναμη των εθελοντών του, που στηρίζουν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, έχει ως σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των παιδιών και των οικογένειών τους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβληματα και χρήζουν βοήθειας.

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό και αξιόλογο εθελοντικό Οργανισμό, αναγνωρισμένο από διεθνείς Οργανισμούς στον τομέα του, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και της ευαισθησίας του κόσμου και των ατόμων που υπηρετεί. Επιθυμώντας να πλαισιώσουμε έμπρακτα και ενεργά με την παρουσία μας την προσπάθεια του Οργανισμού, ώστε να συνεχίσει να υποστηρίζει και να προσφέρει βοήθεια σε ευαίσθητα κοινωνικά σύνολα, όπως τα παιδιά και τις οικογένειες τους, αποφασίσαμε να αναλάβουμε τη στήριξη του σημαντικού και οουσιαστικού κοινωνικού του έργου, σε επίπεδο θαλάσσιων μετακινήσεων, μεταφορών ατόμων και οχημάτων στις γραμμές που δραστηριοποιείται η εταιρεία μας, σημείωσε ο κ. Μανιαδάκης μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του - εκ μέρους του  «Χαμόγελου του Παιδιού» ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος ευχαρίστησε τις Μινωικές Γραμμές για αυτή τους την πρωτοβουλία.

«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για το «Χαμόγελο του Παιδιού», γιατί οι εταιρείες γενικότερα είναι στηλοβάτες για τον Οργανισμό μας. Είναι οι άνθρωποι που στηρίζουν την καθημερινότητα μας. Δε θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές, κατά τις οποίες μεταφέραμε κάποια από τα παιδιά με τα καράβια των Μινωικών Γραμμών. Μεταφέραμε τότε τα πρώτα μας όνειρα. Τα όνειρα ενός μικρού παιδιού, που μέσα από το ημερολόγιο του, εξέφραζε την επιθυμία και την ευχή, να ενωθούμε όλοι μαζί για να τα καταφέρουμε.
Από την πρώτη στιγμή ήταν η εταιρεία κοντά μας. Σήμερα απλώς γίνεται κάτι το μοναδικό για το «Χαμόγελο του Παιδιού». Φτάσαμε σε ένα σημείο όπου οι ανάγκες των παιδιών και των οκογενειών από την Κρήτη είναι πολλές. Πολύ περισσότερες από αυτές που μπορεί μια οικογένεια όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού» να στηρίξει. Έτσι λοιπόν σήμερα με αυτή τη συνεργασία και με τα λόγια του κ. Μανιαδάκη πως αναλαμβάνετε το «Χαμόγελο του Παιδιού» στα θέματα που χειρίζεται η εταιρεία, αυτά των μεταφορών, παρέχεται μια πολύ μεγάλη βοήθεια για εμάς και πρωτίστως για τα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη».

Οι Μινωικές Γραμμές λοιπόν «αγκαλιάζουν» «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» επιθυμώντας να πλαισιώσουν έμπρακτα και ενεργά με την παρουσία τους την προσπάθεια του Οργανισμού, ώστε να συνεχίσει να υποστηρίζει και να προσφέρει βοήθεια σε ευαίσθητα κοινωνικά σύνολα όπως τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό και αξιόλογο εθελοντικό οργανισμό, αναγνωρισμένο από διεθνείς φορείς στον τομέα του, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και της ευαισθησίας του χώρου και των ατόμων  που υπηρετεί.

 

  06 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα