Μικροί ποδοσφαιριστές και χαβανέζες  στο Καρναβάλι του Ζαρού

mesaralive.gr  03 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Μικροί ποδοσφαιριστές και χαβανέζες  στο Καρναβάλι του Ζαρού

Φωτο: mesaralive.gr

Ένα «δροσερό» πεζοπόρο τμήμα θα αποτελέσουν τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου του Ζαρού τα οποία θα παρελάσουν την Κυριακή στο Καρναβάλι του Ζαρού. Πρόκειται για ένα μεγάλο πεζοπόρο τμήμα με 90 παιδιά και 15 γονείς.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Ζαριανό Καρναβάλι ξεκινά στις  2:30 το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθεί στον κεντρικό δρόμο, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζαρού, Μορφωτικό Σύλλογο Ζαρού, με την στήριξη του Παγκρήτιου Λαογραφικού Συλλόγου.
Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο καρναβάλι θα πρέπει να είναι την Κυριακή το μεσημέρι στις 14:00 στο πνευματικό κέντρο, ενώ οι γονείς υποχρεούται να τα παραλάβουν μόλις τερματίσουν τα παιδιά. 

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί στους μικρούς καρναβαλιστές:
Τα ΑΓΟΡΙΑ θα ντυθούν ποδοσφαιριστές και τα κορίτσια χαβανέζες.
ΑΓΟΡΙΑ: να φοράνε σορτς με πράσινη μπλούζα (όσοι έχουν της ακαδημίας μπορούν να τη φορέσουν και όποιοι δεν έχουν να ρωτήσουν τα παιδιά που πάνε ποδόσφαιρο να τους δανείσουν από μία μπλούζα) κάλτσα περίπου μέχρι το γόνατο και αθλητικά παπούτσια. Επίσης να κρατάνε μια μπάλα.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Όσα κορίτσια είχαν φέρει δήλωση συμμετοχής για το καρναβάλι θα παραλάβουν μια φούστα ( η οποία θα επιστραφεί την επόμενη ημέρα του καρναβαλιού) την οποία οι μαμάδες θα προσαρμόσουν στο μέγεθος του παιδιού τους. Από μέσα θα φοράνε μαύρο κολάν και μαύρη μπλούζα. Επίσης αν έχετε παλιά πλαστικά λουλούδια ή μαργαρίτες ( μαντιλίδες κ.α.) φτιάξτε κολιέ ή στεφανάκι για το κοριτσάκι σας.

 

mesaralive.gr  03 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα