Μια σημαντική Εσπερίδα που δεν πρέπει να χάσει κανείς

Μια Εσπερίδα που δεν πρέπει να χάσουν οι γονείς αλλά και όλοι όσοι θα γίνουν γονείς μελλοντικά, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες.
Στα πλαίσια της ενημέρωσης για την πολύ σημαντική αυτή Εσπερίδα, που έχει ως θέμα «Προλαμβάνοντας Παραβατικές Συμπεριφορές και Εξαρτήσεις στους Εφήβους - Ο ρόλος του Γονέα ‘» πραγματοποιήθηκε σήμερα συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού, όπου συμμετείχαν: η Αντιδήμαρχος Φαιστού κ. Ελένη Τιτάκη Λεονταράκη, ο Προϊστάμενος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαιστού και Κοινωνικός Λειτουργός κ. Μιχάλης Πρίντεζης, ο κ. Χλιαουτάκης Γιάννης, Κοινωνιολόγος και Διευθυντής της ΣΕΥΠ ΑΤΕΙ Κρήτης και η κ. Παπαδακάκη Μαρία Καθηγήτρια εφαρμογών της ΣΕΥΠ ΑΤΕΙ Κρήτης.
Να σημειωθεί ότι η Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες, και ώρα: 18:00 – 20:00 και διοργανώνεται από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας – ΤΕΙ Κρήτης σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία και τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Φαιστού.

Δείτε επίσης
- “Υπέρ της ισόρροπης ανάπτυξης και της οδικής διασύνδεσης με το νέο Αεροδρομιο Καστελλίου”
- Έναρξη των δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Γορτύνης και Αρκαδίας
- Συνέντευξη- I. Μανιαδάκης: «Το Τυμπάκι ξανά στη θέση που του αξίζει»
- Φωτιά σε ενοικιαζόμενα στον Λέντα
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι Δήμου Φαιστού 2026!
Σχετικά άρθρα
- Δήμος Φαιστού; Εσπερίδα με θέμα «Παιδιά και Οθόνες»
- Συμμετοχή Δήμου Γόρτυνας στην εσπερίδα «Η Επόμενη Ημέρα του Τουρισμού στην Κρήτη»
- Μια πολύ ενδιαφέρουσα εσπερίδα από τον Σύλλογο ΑμεΑ “Το Μέλλον”
- Εσπερίδα με θέμα “Ας μιλήσουμε για τα παιδιά μας’ απο τον Σύλλογο ΑΜΕΑ “Το Μέλλον”!
- Ενημερωτική εσπερίδα για το κτηματολόγιο στο πολύκεντρο Μοιρών