Μια «φωλιά» δημιουργίας στο Ανοικτό Θέατρο Ζαρού

mesaralive.gr  14 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μια «φωλιά» δημιουργίας στο Ανοικτό Θέατρο Ζαρού

Έκλεισε τα «σαράντα» το Θεατρικό Εργαστήρι Ζαρού και το mesaralive.gr βρέθηκε στην συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 21 Αυγούστου στο Ανοικτό Θέατρο Ζαρού.

To mesaralive.gr   κατέγραψε   με το φωτογραφικό του φακό τους χώρους που έχει δημιουργήσει η Θεατρική Ομάδα. Μια πραγματική φωλιά δημιουργίας, όπου μέσα βρίσκονται τα καμαρίνια των ηθοποιών,  το βεστιάριο, γραφείο, κουζίνα,  ένας χώρος όπου μπορεί ο επισκέπτης να κάτσει, χώρος εκθέσεως διαφόρων αντικειμένων από παραστάσεις κ.α

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Θεατρικό Εργαστήρι Ζαρού διαθέτει σήμερα ιδιόκτητο εξοπλισμό ήχου και φωτισμού σκηνικά κοστούμια και κατατάσσεται  στις πιο παλιές θεατρικές ομάδες με συνεχή θεατρική δράση αλλά και συμμετοχή στις περισσότερες δραστηριότητες του τόπου μας.

Επίσης έχει στη διάθεσή του τον δημιουργικό χώρο του Ανοικτού Θεάτρου Ζαρού, τον οποίο έχει διαμορφώσει κατάλληλα για την κάλυψη των αναγκών του. Όπως αναφέρθηκε και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Θεατρικού Εργαστηρίου Ζαρού από τον σκηνοθέτη και «ψυχή» της Θεατρικής Ομάδας Μάνο Παπαδογιαννάκη, το Θεατρικό Εργαστήρι Ζαρού παρέλαβε το χώρο του Ανοικτού Θεάτρου Ζαρού από τον πρώην Δήμο Ζαρού επί δημαρχίας του κ. Γιάννη Ζαχαριουδάκη και τον μετέτρεψε σε ένα δικό του δημιουργικό χώρο.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!

 

mesaralive.gr  14 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα