Mια βραδιά αφιερωμένη στο Τυμπάκι υπο τους ήχους του Σαύρου Κουγιουμτζή

  22 September, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Mια βραδιά αφιερωμένη στο Τυμπάκι υπο τους ήχους του Σαύρου Κουγιουμτζή

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση  έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στον κατάμεστο προαύλιο χώρο του Ι.Ν του Αγίου Πνεύματος με τη σφραγίδα της Πολιτείας Τυμπακίου.

Η αυλαία άνοιξε με την ομιλία του κυρίου Ιωάννη Μανιαδάκη Αντιπτεραρχου Ε.Α  σχετικά με την πορεία απο το σκοτάδι της γερμανικής κατοχής και της ισοπέδωσης στο φώς της ανοικοδόμησης και της προόδου για το Τυμπάκι που,όπως έγινε γνωστό, διεκδικέι ξανά, επίσημα, την αυτονόμηση του και την επανασύσταση του ιστορικού δήμου.. Κλείνοντας, λοιπόν την ομιλία του ο κύριος Μανιαδάκης απηύθυνε, απο την πλευρά του, κάλεσμα στους Τυμπακιανούς να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία ωστε το,αποψιλωμένο πλέον απο υπηρεσίες Τυμπάκι, να ξαναμπεί σε τροχία ανάπτυξης και να αποτελέσει ξανά σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή της Μεσαρας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με μια συναυλία της, πολύ αξιόλογης, χορωδίας Νυκτών&Τοξοτών Οργάνων αφιερωμένη στον σπουδαίο Σταύρο Κουγιουμτζή υπο την διεύθυνση του Τυμπακιανού Μιχάλη Μαρακομιχελάκη, οποίος, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές, τόνισε ότι πάντα θα δηλώνει παρών για τον τόπο του.

Η βραδία ολοκληρώθηκε με το θερμό χειροκρότημα του κόσμου για τους συνετελεστές.και το ραντεβού να ανανεώνεται για την επομενη χρονια.

Άλλωστε πρόκειται για μια εκδήλωση που έχει εξελιχθεί σε θεσμο.

 

  22 September, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα