Μια ακόμη συμμετοχή στο Συνδυασμό «Φαιστού Συμπόρευση»

mesaralive.gr  25 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μια ακόμη συμμετοχή στο Συνδυασμό «Φαιστού Συμπόρευση»

Ενα ακόμη προσωπο ενισχύει το Συνδυασμό του Γιαννη Νικολακάκη

Ονομάζομαι Σταυρουλάκης Γεώργιος του Εμμανουήλ, γεννήθηκα και μεγάλωσα στους Βώρους. Ξεκίνησα τα μαθητικά μου χρόνια απο το Δημοτικό σχολείο Βώρων και στη συνέχεια φοίτησα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Μοιρών, απο όπου το 2005 πήρα το εισητήριό μου για το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το τμήμα Οικονομικών Επιστημών. 
Την ίδια χρονιά ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη Διαιτησία στο Ποδόσφαιρο- που τόσο αγαπώ- φτάνοντας μετά απο χρόνια επίπονης προσπάθειας, αφοσίωσης και δουλειάς να διαιτητεύσω σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Παράλληλα, ασχολήθηκα με τα κοινά στο χωριό μου συμμετέχοντας στο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βώρων για τον οποίο μόνο υπερηφάνεια αισθάνομαι για το έργο που προσφέρει στη τοπική κοινωνία. 
Σήμερα, είμαι υπάλληλος επιχείρησης στο Τυμπάκι, ενώ τις ελεύθερές μου μέρες προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου, στο Πυροσβεστικό Σώμα, στο κλιμάκιο Πόμπιας.

Με τη " ΦΑΙΣΤΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ- Δήμος για ΟΛΟΥΣ"

Στις φετινές Αυτοδιοικητικές Εκλογές αποφάσισα να συμμετέχω στο πλευρό του Γιάννη Νικολακάκη, ο οποίος διακρίνεται απο την ειλικρίνεια και το ήθος του, με το συνδυασμο "Φαιστού Συμπόρευση - Δήμος για όλους", έτσι ώστε όλοι μαζί, να δώσουμε τη Μάχη που χρειάζεται ο τόπος για να αναζωογονηθεί, όχι μόνο για δύο μήνες αλλά για τέσσερα χρόνια!
Σαν νέος, έχω την ελπίδα και τη δύναμη να προσπαθήσω για τις ανάγκες του τόπου, έχοντας πάντα ως γνώμονα την προστασία του περιβάλοντος και τη καθαριότητα, την οδική ασφάλεια, την αξιοποίηση των φυσικών πόρων, τη στήριξη του Πολιτισμού και των ανάλογων δράσεων, μα πάνω απο όλα του πρωτογενή και του τουριστικού τομέα.

 

mesaralive.gr  25 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα