Μία ακόμα σημαντική επιστημονική διάκριση Αμαριώτη

mesaralive.gr  03 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μία ακόμα σημαντική επιστημονική διάκριση Αμαριώτη

Δημόσια συνεχάρη τον Καθηγητή κ. Ιωάννη Αντωνακάκη, ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός για την επιστημονική του διάκριση.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ως Δήμαρχος του Δήμου Αμαρίου αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ δημόσια τον καταγωγόμενο από τον Φουρφουρά, Ιωάννη Αντωνάκη του Παύλου και της Ειρήνης, καθηγητή της Οργανωτικής Συμπεριφοράς της σχολής Επιχειρήσεων και Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Λωζάνης, που διέπρεψε για το άρθρο με τίτλο: «Οργανική Ηγεσία: Μέτρηση και Επέκταση της Μετασχηματιστικής – Συναλλακτικής Θεωρίας Ηγεσίας».

Ο καθηγητής Ιωάννης Αντωνάκης τιμήθηκε για το άρθρο του αυτό, με το βραβείο του καλύτερου άρθρου για το έτος 2014, από το επιστημονικό περιοδικό «The Leadership Quarterly» (τριμηνιαία ηγεσία), κορυφαίο σε μελέτες ηγεσίας καθώς και διεθνούς διαχείρισης και εφαρμοσμένης ψυχολογίας.

Η ανακοίνωση για το βραβείο έγινε στην συνεδριακή διάσκεψη της Ακαδημίας των Διοικητικών (Academy Of Management),που πραγματοποιήθηκε στο Βανκούβερ από 9 έως11 Αυγούστου 2015. Ήδη, ο καθηγητής, έχει κληθεί να παρουσιάσει το άρθρο του στο Κέντρο Δημιουργικής Ηγεσίας, στο Γκρήνσμπορο της Βόρειας Καρολίνας.

Δεν είναι όμως, η πρώτη φορά που ο καθηγητής Ιωάννης Αντωνάκης έχει κερδίσει το βραβείο του καλύτερου άρθρου στο συγκεκριμένο περιοδικό. Το 2011 είχε και πάλι βραβευτεί για το άρθρο του με τίτλο: «Παράγοντας αιτιώδεις αξιώσεις: Μία Αναθεώρηση και Συστάσεις».

Είναι μία από τις πολλές διακρίσεις Αμαριωτών που δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει, για άλλη μία φορά, υπερηφάνεια και συγκίνηση. Αποτελεί δε, φωτεινό παράδειγμα και ταυτόχρονα αποδεικνύει τις υψηλές ικανότητες των Αμαριωτών. Η διάκριση αυτή δίνει σε όλους μας ελπίδα και αποτελεί εγγύηση, ότι η νεολαία μας διαθέτει όλα εκείνα τα εφόδια, ώστε να αποτελέσει στο μέλλον ένα δημιουργικό και παραγωγικό κύτταρο της κοινωνίας μας, που τόσο το έχει ανάγκη».

 

mesaralive.gr  03 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ