Μηχανογραφικό 2022: Ποια επαγγέλματα έχουν μεγάλη ζήτηση -Οι κλάδοι με προοπτικές ανάπτυξης

  03 July, 2022 ΑΡΘΡΑ
Μηχανογραφικό 2022: Ποια επαγγέλματα έχουν μεγάλη ζήτηση -Οι κλάδοι με προοπτικές ανάπτυξης

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις ολοκληρώθηκαν και όλο το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην επόμενη δοκιμασία, δηλαδή τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού δελτίου.

Το iefimerida.gr ήδη δημοσιοποίησε τις πρώτες ασφαλείς εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2022 αλλά και τη διαμόρφωση των Ελάχιστων Βάσεων Εισαγωγής για 407 τμήματα.

Η ομάδα του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ Φροντιστηρίου, που φέτος συνεργάζεται με το iefimerida.gr, επισημαίνει ότι «οι υποψήφιοι μπορούν με ασφάλεια να συμβουλεύονται τις Ελάχιστες Βάσεις του 2021 για να εκτιμήσουν αν μπορούν να δηλώσουν ένα Τμήμα στο Μηχανογραφικό τους. Υπενθυμίζουμε ότι ένας υποψήφιος μπορεί να δηλώσει ένα Τμήμα στο Μηχανογραφικό του αν ο Μέσος Όρος από τους βαθμούς του είναι μεγαλύτερος (ή ίσος) από την Ελάχιστη Βάση του συγκεκριμένου Τμήματος. Διαφορετικά, αν έχει χαμηλότερο Μέσο Όρο από τη μικρότερη Ελάχιστη Βάση δεν μπορεί να κάνει Μηχανογραφικό για Πανεπιστημιακά Τμήματα».

Ποια επαγγέλματα και κλάδοι βρίσκονται ωστόσο σε άνοδο αυτή την περίοδο; Και σε ποιους κλάδους αναμένεται περικοπή των θέσεων εργασίας;

 

  03 July, 2022 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα