«Μετά την ύβρη, έρχεται η Νέμεσις!»
Ευθεία επίθεση στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, εγκαλώντας τον ότι παρέλαβε μία χώρα με «αποκατεστημένη τη διεθνή της αξιοπιστία» και κατάφερε να την μετατρέψει σε «μαύρο πρόβατο».
«Σήμερα στη Βουλή ακούσαμε από τα χείλη του πρωθυπουργού το συντομότερο ανέκδοτο: ότι τον πολεμάνε τα συμφέροντα. Θα ήταν πολύ αστείο όλο αυτό, αν δεν ήταν κωμικοτραγικό», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.
«Πριν από έξι χρόνια παρέλαβε μια χώρα έξω από τα μνημόνια της χρεοκοπίας, με 37 δισ. ευρώ “μαξιλάρι” στα δημόσια ταμεία, με ρυθμισμένο το δυσβάσταχτο χρέος της και αποκατεστημένη τη διεθνή της αξιοπιστία. Και κατάφερε σήμερα, παρά τον πακτωλό των ευρωπαϊκών κονδυλίων που διαχειρίστηκε, να την μετατρέψει εκ νέου σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης. Που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης, ενώ η σχέση της με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς αφορά σχεδόν αποκλειστικά στην ευρωπαϊκή εισαγγελία», πρόσθεσε.
Δείτε επίσης
- ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ: Αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων σε Βορίζια και Ζαρό
- Βορίζια : Mακελειό με νεκρούς και τραυματίες -Φρούρια τα νοσοκομεία, φόβοι για αντίποινα
- Πώς η στοματική υγιεινή προστατεύει τον εγκέφαλό μας
- Οι νοσηλευτές εγκαταλείπουν το ΕΣΥ - Ποιες χώρες προτιμούν
- Καιρός: ποδαρικό του Νοέμβρη με ζέστη, συννεφιά και τοπικές βροχές στην Κρήτη





