Μετά την καταστροφική φωτιά, αρχίζει ξανά εξαγωγές ο Γ. Γιαννακάκης

mesaralive.gr  30 July, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Μετά την καταστροφική φωτιά, αρχίζει ξανά εξαγωγές ο Γ. Γιαννακάκης

Φώτο: Mesaralive.gr

Από τις εγκαταστάσεις της ΚΣΟΣ

Ξεκινάει τη Δευτέρα εκ νέου εξαγωγές, ο Γ.Γιαννάκης, που είδε το συσκευαστήριό του στο Τυμπάκι να γίνεται στάχτη!


“Τη Δευτέρα θα ξεκινήσουμε στις εγκαταστάσεις της ΚΣΟΣ. Την απόφαση την πήρα γιατί σέ-
βομαι τους ανθρώπους που με σεβάστηκαν τόσα χρόνια και με στήριξαν. Δε θέλω τόσοι άνθρωποι που με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια να μείνουν χωρίς δουλειά”. 

Αυτό λέει στην εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” ο εξαγωγέας Γ. Γιαννακάκης. Για το εάν σκέφτεται να στήσει από την αρχή το συσκευαστήριο ο ίδιος λέει: “Όταν καίγεται μια επιχείρηση σήμερα, πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό για να δεις τι θα κάνεις στο μέλλον. Είναι πολύ νωρίς ακόμα”. Ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι το αίτιο της καταστροφικής πυρκαγιάς είναι κατά πάσα πιθανότητα το βραχυκύκλωμα, ωστόσο ακόμα δεν έχει στα χέρια του την επίσημη εκτίμηση του πραγματογνώμονα, ο οποίος έχει οριστεί γι αυτό το σκοπό.

Πληροφορίες της “Πατρίδας” αναφέρουν ότι οι ζημιές στο συσκευαστήριο ανέρχονται στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Η επιχείρηση ήταν ασφαλισμένη για 2,2 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης. Ο κ. Γιαννακάκης δε θέλησε πάντως να κάνει κάποιο σχόλιο ως προς αυτό το σκέλος. Το συσκευαστήριο του κ. Γιαννακάκη καταστράφηκε πριν από λίγες ημέρες κι ενώ ήταν σε λειτουργία, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο του βραχυκυκλώματος ήταν το επικρατέστερο, λόγω και των συνθηκών κάτω από τις οποίες ανεφλέγη η επιχείρηση. 

Τη στήριξή του στον γνωστό επιχειρηματία εξέφρασε από την πρώτη στιγμή ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος επισκέφτηκε την καμμένη επιχείρηση στο Τυμπάκι.

 

cretalive.gr

 

mesaralive.gr  30 July, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα