Μετά την Ιταλία και το ΟΑΚΑ , ο Μανώλης Στεφανουδάκης ευχαριστεί…

mesaralive.gr  13 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Μετά την Ιταλία και το ΟΑΚΑ , ο Μανώλης Στεφανουδάκης ευχαριστεί…

Φωτο: mesaralive.gr

Με μια ανάρτησή του στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης, αμέσως μετά την επιστροφή του από το ταξίδι στην Ιταλία – με μια στάση στο ΟΑΚΑ- ευχαριστεί όλους όσους τον στηρίζουν και αποχαιρετά τον γείτονά του τον Κωστή Κουκουμπεδάκη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο πριν λίγες μέρες.

Αναφέρει ο Μανώλης: «Άλλο ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του με πολλές εμπειρίες και πολύ καλές επιδόσεις. Κάτι το οποίο είναι σημαντικό για την ομάδα μου, γι'αυτούς που καθημερινά παλεύουν για να κάνουν το καλύτερο δυνατόν για εμένα, για να είμαι σε μια πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και να μπορούμε να εκπροσωπούμε την πατρίδα μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου και να έχουμε ψηλά το κεφάλι και δόξα τον Θεό τα καταφέρνουμε.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους προπονητές μου Ιπποκράτη Σκαντζάκη και Ιάκωβο Ιωαννίδη που είναι συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια.

Τα μέλη της Εοαμ ΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μου σε αυτούς τους αγώνες.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά.

Συγκεκριμένα ευχαριστώ τα μέλη του μεγάλου μου χορηγού ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, και τους ανθρώπους των εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που φροντίζουν να κάνουν το όνειρο του πρωταθλητισμού πραγματικότητα.

Με το κλείσιμο αυτής της δημοσίευσης θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωστή Κουκουμπεδάκη που ο Θεός διάλεξε να τον πάρει κοντά του. Καλό παράδεισο Κωστή. Θα σε θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο, πάντα με το κέφι και με την διάθεση να φιλέψεις τους πάντες και να τους διασκεδάσεις. Εύχομαι στην οικογένεια του να τον θυμούνται πάντα έτσι όπως αυτός ήξερε να τους αγαπά».

 

mesaralive.gr  13 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα