Μεσαρά:Τον έπιασαν με μεγάλη ποσότητα παράνομων τσιγάρων και συνελήφθη

Μεγάλη μπίζνα με παράνομα τσιγάρα - Χειροπέδες σε 33χρονο
Συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού,το απόγευμα της Πέμπτης.
Στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης παράνομου καπνού πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο Ι.Χ του 33χρονου.
Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 135 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 6 κιλά και 750 γραμμάρια καπνού και δύο χιλιάδες πεντακόσια πενήντα οκτώ (2.558) πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.
Τα παραπάνω κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Ηρακλείου.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Δείτε επίσης
- Φορολογικές δηλώσεις: Προθεσμία έως 15 Ιουλίου για τροποποιητικές δηλώσεις
- Το νέο μεταναστευτικό μέτωπο από τη Λιβύη και η στάση της ΕΕ
- Πολιτική Προστασία:χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς σήμερα- πολύ υψηλός ο κίνδυνος για την Κρήτη
- Άνγκελα Μέρκελ: μίλησε χτες για τηνΕλλάδα, τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις και την σχέση με τον Τσίπρα
- Δημοσκόπηση Pulse: Πόσο επηρεάζει τα κόμματα το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Σχετικά άρθρα
- Συνελήφθη 35χρονος στη Μεσσαρά για αποστολή μηνυμάτων με σεξουαλικό περιεχόμενο σε ανήλικο
- Χανιά: Συνελήφθη αξιωματικός της ΕΛΑΣ για εκβίαση, δωροληψία
- Ηράκλειο: Σύλληψη 44χρονου για υπόθεση βιασμού ανήλικης
- Μεσαρά: Συνελήφθη για καλλιέργεια κάνναβης
- Μεσαρά: Προσπάθησε να πνίξει τη σύζυγό του και συνελήφθη