Μεσαρα: Θυμίζουν...καλοκαίρι οι θερμοκρασίες
![Μεσαρα: Θυμίζουν...καλοκαίρι οι θερμοκρασίες](/images/made/images/uploads/posts/90527912_223420058851256_7066310774993453056_n_-_Αντιγραφή_856_640_76.jpg)
Ο υδράργυρος στην Κρήτη φέρνει το καλοκαιράκι στην καρδιά της άνοιξης
Μάρτιος όπως λέμε καλοκαίρι με τις θερμοκρασίες να «χτυπούν κόκκινο» στο νησί. Οι πρώτοι τουρίστες φαίνεται να απολαμβάνουν το πρώιμο καλοκαίρι στις παραλίες του νησιού.
Ωστόσο ανησυχία έχει προκαλέσει η κλιματική αλλαγή στους κάτοικους της Κρήτης, κάνοντας λόγο για ξηρασία και καταστροφή καλλιεργειών. Δεν ζήσαμε χειμώνα φέτος δηλώνουν και αυτό συνδέεται άμεσα με την οικονομική κατάσταση των αγροτών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo.gr οι πιο υψηλές θερμοκρασίες σήμερα στην Κρήτη σημειώνονται στις εξής περιοχές:
Κίσσαμος Χανίων 27 βαθμοί Κελσίου
Φαλάσαρνα Χανίων 26 βαθμοί Κελσίου
Σίβα Ηρακλείου 25 βαθμοί Κελσίου
Πλώρα Ηρακλείου 25 βαθμοί Κελσίου
Γόρτυνα Ηρακλείου 25 βαθμοί Κελσίου
Από την άλλη πλευρά οι υψηλές θερμοκρασίες ευνοούν την τουριστική σεζόν που μόλις ξεκίνησε με τους τουρίστες να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη.
Δείτε επίσης
- Top 3 δίαιτες για την υγεία της καρδιάς
- Πόσο θα σου κοστίσει το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης;
- Νεκτάριος Ταβερναράκης: Ο πρώτος Έλληνας Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης για τη Μοριακή Βιολογία
- Εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα σφαγεία των Μοιρών
- Τσιζκέικ με καραμελωμένα μήλα