Μεσαρά: Τα αγωνιστικά καρτ κάνουν θραύση! (βίντεο + φωτο)

mesaralive.gr  20 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρά: Τα αγωνιστικά καρτ κάνουν θραύση! (βίντεο + φωτο)

Η Μεσαρά έχει το δικό της στέκι για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμου!

Η μοναδική πίστα για αγωνιστικά καρτ  στο Νομο Ηρακλείου βρίσκεται στις Μοίρες. Στο συγκεκριμένο χώρο, οι ερασιτέχνες, αλλά και οι πιο «ψαγμένοι» οδηγοί, μπορούν να μπουν στον κόσμο του καρτ! Κάθε Σαββατοκύριακο ειδικά, ο κόσμος είναι αρκετός, σπεύδοντας να απολαύσει την πίστα, να μυρίσει καμμένο λάστιχο και να μετάσχει ακόμη και σε οργανωμένες προπονήσεις.

Το σπουδαίο με τη συγκεκριμένη πίστα είναι οι...άνθρωποι. Πέρα από τις υποδομές και την ιδια την υποδομή, σημαντικό ρόλο έχουν οι φίλοι του αθλήματος και τα μέλη της... παρέας που διατηρεί ζωντανό αυτό το κύτταρο του μηχανοκίνητου αθλητισμου. Μια επίσκεψη αρκεί για να πείσει για του λόγου το αληθές. Από την πρώτη στιγμή και για όποια βοήθεια χρειαστεί, η στήριξη είναι διαρκής, κάνοντας την προετοιμασία για εναν αγώνα, να μοιάζει μια διαδικασία εύκολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενασχόληση με αυτό το άθλημα, είναι φθηνότερη από ότι νομίζει ο κόσμος. Με περίπου 800 ευρώ μπορεί πλέον κάποιος να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο καρτ και να ξεκινήσει να αγωνίζεται! Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την πίστα στη Μεσαρά!

Τέλος το έργο που επιτελεί ο ιδιοκτήτης Γιάννης Μανασάκης, είναι μοναδικό και από κοινωνικής άποψης. Γιατί η πίστα καρτ που έχει, αποτελεί μια διέξοδο για τους μεσαρίτες, οι οποιοι μπορούν να εκτονώνονται εκεί και όχι στους δρόμους της πεδιάδας!

 

mesaralive.gr  20 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα