Μεσαρα: Συνελήφθη 44χρονος για καλλιέργεια κάνναβης

  30 May, 2019 ΑΡΘΡΑ
Μεσαρα: Συνελήφθη 44χρονος για καλλιέργεια κάνναβης

Είχε μετατρέψει σε μίνι φυτεία το ποιμνιοστάσιό του!

Είχε μετατρέψει σε μίνι φυτεία το αγροτεμάχιο, καθώς και το ποιμνιοστάσιό του ένας 44χρονος άνδρας.

Τα δενδρύλλια που καλλιεργούσε 44χρονος άνδρας εντοπίστηκαν σήμερα από άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου σε περιοχή του Δήμου Φαιστού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αγροτεμάχιο και ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 44χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίου βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαπέντε δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς στο στάδιο της ανάπτυξης.

Ο 44χρονος άνδρας συνελήφθη και με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, 44χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ηράκλειο

Συνελήφθη, σήμερα (29.05.2019) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, 44χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, σήμερα (29.05.2019) το πρωί από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αγροτεμάχιο και ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 44χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίου βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαπέντε (15) δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς στο στάδιο της ανάπτυξης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

 

  30 May, 2019 ΑΡΘΡΑ