Mεσαρα: Νέα φουρνιά μετανατσών, αυτή τη φορά στον Κουδουμά
Στο κτήριο του παλαιού υπεραστικού ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο θα φιλοξενηθούν προσωρινά οι 18 μετανάστες που εντοπίστηκαν το πρωί, σε ένα ακόμη δρομολόγιο απελπισίας, αυτή τη φορά κοντά στην Ιερά Μονή Κουδουμά.
Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν συνολικά 18 άτομα σε σκάφος. Οι 15 δηλώνουν Αιγύπτιοι και οι 3 Πακιστανοί ενώ μεταξύ αυτών υπάρχουν και πέντε ανήλικοι.
Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία εξέτασης τους από τους γιατρούς ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά η Περιφέρεια Κρήτης για τη σίτισή τους.
Μαζί με τους 32 μετανάστες που εντοπίστηκαν χθες στους Καλούς Λιμένες, αναμένεται μέχρι το βράδυ να πάρουν το δρόμο της επιστροφής.
Θυμίζουμε ότι χθες το πρωί 32 μετανάστες εντοπίστηκαν σε σκάφος 30 περίπου ναυτικά μίλια νοτίως των Καλών Λιμένων.
Πρόκειται για το τέταρτο καραβάνι στα παράλια της Κρήτης μέσα σε λίγες μέρες...Για τη χθεσινή περίπτωση με τους μετανάστες στους Καλούς Λιμένες, είχαμε δύο συλλήψεις διακινητών.
Δείτε επίσης
- Nέες καραβιές μεταναστών στα νότια της Κρήτης
- Συνάντηση του Δημάρχου Φαιστου,με την Υπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
- Βορίζια: Παράδοθηκε στις Αρχές μέλος της οικογένειας Φραγκιαδάκη
- Mεσαρα: Απίστευτο περιστατικό-Τον πυροβόλησαν με καραμπίνα την ωρα που κοιμόταν...
- Bορίζια: Κατ’ οίκον περιορισμός για τον 23χρονο που αρνείται κάθε κατηγορία για την βόμβα





