Μέσαρα: Μόλις 13 μέρες μένουν για να παραδοθεί ο δρομος

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον πολύπαθο δρόμο της Μεσσαράς, στο υπό κατασκευή τμήμα Αγία Βαρβάρα - Απομαρμά.
Η βασική αρτηρία του έργου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου, διότι στην αντίθετη περίπτωση η χώρα μας θα κληθεί να επιστρέψει 71 εκατομμύρια ευρώ προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τα συνεργεία να δίνουν μάχη με τον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Δημότες της ευρύτερης περιοχής εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους, ως προς το χρονοδιάγραμμα κατασκευής της βασικής αρτηρίας του έργου.
Υπάρχουν δυσκολίες παραδέχεται ο Φώτης Καζάσης, τονίζοντας ότι έχουν δοθεί σχετικές εντολές προς τον εργολάβο με στόχο η βασική αρτηρία του έργου να είναι λειτουργική, μέχρι τις 31 Μαρτίου, σε ένα μήκος 6,5 χιλιομέτρων, περίπου.
Στις 21 Μαρτίου, κλιμάκιο της Διαχειριστικής αρχής θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο έργο.
Πάντως, το όλο έργο θα πρέπει να δοθεί σε χρήση τον Απρίλιο, ενώ την ίδια ώρα εκτελούνται εργασίες για την αποκατάσταση των κατολισθήσεων σε 3 σημεία.
Δείτε επίσης
- Κόκκινος Πύργος:εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων έρευνας για την αξιοποίηση του νερού άρδευσης
- Δημος Γόρτυνας: Ενημέρωση σχετικά με το οδικό δίκτυο
- TAE Μεσαράς: έφοδος σε σπίτι στον Δ. Φαιστού- όπλα και κάναβη
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου-Δημοτικό Βώρων: εκδήλωση για την Ημέρα Περιβάλλοντος
- Θανατηφόρο τροχαίο στις Μοίρες
Σχετικά άρθρα
- Διεθνές αεροδρόμιο Καστελίου και εξυπηρέτηση στη Μεσαρά
- Αεροδρόμιο Καστελίου: Υπεγράφη η σύμβαση 180 εκατ.ευρώ με την ΕΤΕπ
- Τυμπάκι: «Τρέχουν» για το έργο που θα ενώσει όλο το παραλιακό μέτωπο!
- Τι αποφάσισε ο Υπουργός για την αποζημίωση των αγροτών
- Ενα έργο ουσίας για το Ζαρο που δυστυχώς έχει βαλτώσει...