Μεσαρά: Έτοιμοι οι αγρότες για κινητοποιήσεις

mesaralive.gr  27 December, 2018
Μεσαρά: Έτοιμοι οι αγρότες για κινητοποιήσεις

Ζεσταίνουν τις μηχανές τους οι αγρότες του αγροτικου Συλλόγου Αστερουσίων και όχι μόνο. Η σχετική απόφαση θα παρθεί το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη και καθώς φαίνεται οι αγροτες θα βγουν στους δρόμους τα τέλη του Γενάρη.

Σημερα οι εκπρόσωποι των Μπλόκων, εχουν συνάντηση με την Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μαρία Κοζυράκη. Εκεί θα μιλήσουν για τα προβληματά τους και θα ζητήσουν από την ίδια να μεταφέρει το μήνυμα προς την κυβέρνηση για τα άλυτα θέματα τους: το θέμα του λαδιού, το ασφαλιστικό, το φορολογικό, ακόμη και το ακατάσχετο των επιδοτήσεων. Αυτό που τονιζουν και μέσα απο ανακοινωση που εξέδωσαν είναι ότι: «Κανένα από τα αιτήματά μας δεν έχει ικανοποιηθεί.

Αλλά και όταν - κάτω από την αγωνιστική πίεση του μπλόκου - η κυβέρνηση κάτι δίνει (και είναι η πρώτη φορά που ψηφίζεται με τα τρακτέρ στον δρόμο), φροντίζει να το κουτσουρεύει πολύ κάτω από αυτά που ζητάμε. Αυτό έγινε τώρα με το ακατάσχετο των 7.500 ευρώ που ψηφίστηκε στη Βουλή», υποστήριξαν οι αγρότες, για να καταλήξουν: «Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι, γιατί κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Ως τη δικαίωση».

 

mesaralive.gr  27 December, 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα