Μεσαρά: Ένα έργο Τέχνης στολίζει την Εκκλησία της Παναγίας στις Στάβιες (φωτο)

Μια θαυμασια Εικόνα, ένα ψηφιδωτο διαστάσεων 1.70 επί 0.80 στολίζει τον Ιερό Ναό της Παναγίας στις Στάβιες που είναι αφιερωμένος στην Κοίμηση της.
Είναι έργο του ερασιτέχνη ψηφιδογράφου Γιώργου Αντωνάκη, κατοίκου του χωριού, ο οποίος θέλησε να κάνει με αυτό τον τρόπο μια δωρεά στην Εκκλησία.
Ο ίδιος αναφέρει ότι ξεκίνησε το έργο το 2016 και τοποθετήθηκε το φετινό καλοκαίρι στο Ναό. Είναι ένα εγχείρημα απαιτητικό, το οποίο περιελάμβανε 35 πρόσωπα, με την προσπαθεια του να στέφεται με επιτυχία. «Δεν ήταν εύκολο ως έργο, αφού έπρεπε να ακολουθήσω μια δύσκολη διαδικασία έως ότου το ολοκληρώσω», επισημαίνει ο ίδιος χαρακτηριστικά.


Δείτε επίσης
- Νέα φουρνιά 41 μεταναστών αποβιβάστηκε στους Καλούς Λιμένες
- Δήμος Φαιστού: Ενημερωτική εκδήλωση στο Τυμπάκι για τα νέα Τοπικά Προγράμματα ΤΑΠΤοΚ LEADER
- Σχολή Γονέων Δ. Γόρτυνας και Φαιστού: «Ο ρόλος των γονέων στη μελέτη των παιδιών σχολικής ηλικίας»
- Δ. Φαιστού: Παρουσίαση του νέου ποιητικού έργου του Κ. Καργάκη «Το πρόσωπο της Κατοχής»
- Μοίρες: Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδάκι με πατίνι κοντά σε παιδική χαρά