Mεσαρα: Ένα ανήλικο κορίτσι αγνοείται-Συναγερμός στις αρχές

  11 June, 2025 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Mεσαρα: Ένα ανήλικο κορίτσι αγνοείται-Συναγερμός στις αρχές

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στπεριοχή της Μεσαράς, καθώς αγνοούνται τα ίχνη μιας 14χρονης.

Πρόκειται για την Αλεξάνδρα Χ., η οποία εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας από τις Καμάρες του Δήμου Φαιστού.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει ήδη ενεργοποιήσει μηχανισμό Missing Kid Alert, ενημερώνοντας πως:

 

Στις 09/06/2025, μεσημεριανές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή Καμάρες Ηρακλείου η Αλεξάνδρα Χ., 14 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς εμπλέκονται τρίτα άτομα στην εξαφάνισή της που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Υπάρχουν πληροφορίες ότι η ανήλικη πιθανόν να βρίσκεται σε περιοχή του Ρεθύμνου.

Η Αλεξάνδρα Χ. έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,62 και ζυγίζει περίπου 60 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μπλε μπλούζα, τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Σε ενδεχόμενη εύρεση της Αλεξάνδρας Χ.,14 ετών θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεσή τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του σε ΚΑΘΕ παιδί που εξαφανίζεται στην Ελλάδα με την ίδια ένταση και μεθοδικότητα με στόχο ΠΑΝΤΑ τον εντοπισμό και την επιστροφή κάθε παιδιού θύματος εξαφάνισης σε ασφαλές περιβάλλον.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» e mail: [email protected]

 

  11 June, 2025 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα