Μέσα στον καύσωνα,όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Κόκκινο Πύργο

mesaralive.gr  18 May, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μέσα στον καύσωνα,όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Κόκκινο Πύργο

Με το θερμόμετρο να εξακολουθεί να να χτυπάει 40αρια η απέραντη παραλία της Καταλυκής αποτελεί μονόδρομο για τους Μεσαρίτες και όχι μόνο

Πολλοί ηταν αυτοί που το τελευταίο διάστημα,εν μέσω πανδημίας ένιωσαν ότι οι διακοπές τους ξεκίνησαν 2 μήνες νωρίτερα,με τους ρυθμούς της καθημερίνοτητας να θυμίζουν περισσότερο...καλοκαιρινή περίοδο.

Τη στιγμή λοιπόν που όλα δείχνουν ότι αφήνουμε πίσω μας τον εφιάλτη του ιού,μαζί με τη διάθεση μας ανέβηκε κατακόρυφα και η θερμοκρασία με τον πρώτο καύσωνα να έχει κάνει την εμφάνιση πολύ νωρίτερα του αναμενομένου και τον Μαή να μοιάζει... Αύγουστος.

Εδώ στη Μεσαρά,στην καρδιά του νότου,οι εικόνες απο τις παραλίες μας παραπέμπουν σε άλλη εποχή,με τον κόσμο να αναζητά μια "όαση" δροσίας.Είναι χαρακτηριστικό ότι τα ποσοστά πληρότητας στην παραλία της Καταλυκής το Σαββατοκύριακό ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με  νούμερα,,ιδιαίτερα κατα τις απογευματινές ώρες, που θα τα ζήλευαν και οι πιο πολυσύχναστες παραλίες του Ηρακλείου,με τα δεδομένα να μην μετάβάλλονται σημαντικά,ούτε με την έναρξη της νεας εβδομάδας,όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες που μας έστειλε φίλος της σελίδας,ενώ σύμφωνα με τις τελευταιες προβλέψεις, η θερμοκρασία  στην περιοχήθα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα,τουλάχιστον, μέχρι την Πεμπτη.

Με δεδομένο λοιπόν το άνοιγμα της έστιασης και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων το προσεχές διάστημα,τα πρώτα μηνύματα λοιπόν,ενόψει της  καλοκαιρινής σεζόν που δε θα θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες,είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα στην παραλία που με την απαράμιλλη ομορφιά της που,όπως κάθε χρόνο,έτσι και φέτος αναμένεται να αποτελέσει τουριστικό πόλο έλξης για ξένους και ντόπιους επισκέπτες

 

mesaralive.gr  18 May, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα