Μεγαλώνει ο κατάλογος των θυμάτων στο Μάτι -Στους 91 οι νεκροί από την πυρκαγιά

Στους 91 έχουν φτάσει οι ταυτοποιημένοι νεκροί της καταστροφικής φωτιάς στο Μάτι, καθώς χθές το βράδυ, κατέληξε μία γυναίκα 95 ετών, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριασίου.
Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Κυριακής κατέληξε ένας 85χρονος εγκαυματίας που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού και πλέον ο τραγικός απολογισμός της πυρκαγιάς στο Μάτι φτάνει τους 91.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας ο αριθμός των εγκαυματιών είναι στους 36 και νοσηλεύονται πλέον σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 6 διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας.
Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων « Αγία Σοφία» και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται καλή.
Πηγή
iefimerida.gr
Δείτε επίσης
- Μεσαρα: Καταγγελία για βανδαλισμό σε ιστορικό σπίτι στο Φουρνοφάραγγο
- Νέα φουρνιά 41 μεταναστών αποβιβάστηκε στους Καλούς Λιμένες
- Δήμος Φαιστού: Ενημερωτική εκδήλωση στο Τυμπάκι για τα νέα Τοπικά Προγράμματα ΤΑΠΤοΚ LEADER
- Σχολή Γονέων Δ. Γόρτυνας και Φαιστού: «Ο ρόλος των γονέων στη μελέτη των παιδιών σχολικής ηλικίας»
- Δ. Φαιστού: Παρουσίαση του νέου ποιητικού έργου του Κ. Καργάκη «Το πρόσωπο της Κατοχής»