Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Νέων ΕΠΣΗ, 1-2 τις Κυκλάδες!

Ρεπορτάζ: Μάνος Μαρκάκης  12 April, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Νέων ΕΠΣΗ, 1-2 τις Κυκλάδες!

Ακόμα μια σπουδαία ημέρα για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο έγραψε η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ, η οποία επικράτησε με 0-1 των Κυκλάδων και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Παρασκευής και είναι πανέτοιμη να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή.

Έπειτα από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά και την υποψία ευκαιρίας στο 5’ με το σουτ του Σαρρή για τις Κυκλάδες, το οποίο δεν ανησύχησε τον Ψιμόπουλο, η Μικτή Νέων του Ηρακλείου πήρε τα ηνία στην αναμέτρηση, είχε την κατοχή και στην πρώτη της ουσιαστική ευκαιρία κατάφερε να σκοράρει στο 21’.

Σε μια άψογα οργανωμένη επίθεση από τα αριστερά, ο Ροδίτης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των Κυκλάδων έβγαλε στον Πακιουφάκη και εκείνος ψύχραιμα από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ψύλια για το 0-1.

Από εκείνο το σημείο οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χατζησεβαστού, έχοντας πάρει την ψυχολογία, απείλησαν στο 28’ με τη σέντρα σουτ του Κουτεντάκη, η οποία αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των Κυκλάδων, ενώ στο 33’ έχασαν σημαντική ευκαιρία με το κοντινό σουτ του Μανιουδάκη, το οποίο δε βρήκε στόχο.

Βρισκόμενη πίσω στο σκορ, η ομάδα των Κυκλάδων πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 37’ έχασε σημαντική ευκαιρία για να φέρει στα ίσα το παιχνίδι. Το σουτ του Γρυλάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Ψιμόπουλου, ενώ λίγο αργότερα το σουτ του Παντελαίου πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι πίεσαν την ομάδα του Ηρακλείου, απείλησαν με το σουτ του Παντελαίου στο 50’ το οποίο απέκρουσε ο Ψιμόπουλος, ενώ ο ποδοσφαιριστής την Κυκλάδων κατάφερε στο 64’ να κάνει το 1-1.

Έπειτα από γέμισμα από τα δεξιά, ο Ψιμόπουλος πραγματοποίησε λάθος έξοδο, οι αμυντικοί του Ηρακλείου έδιωξαν και Παντελαίος από το ύψος του πέναλτι με πανέμορφο γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ηρακλείου για την ισοφάριση.

Η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να πιέζει και αφού απείλησε με το σουτ του Κουτεντάκη το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ψύλιας, στο 77’ ήρθε το 1-2. Ο Βοργιάς, έκανε το μακρινό σουτ, ο τερματοφύλακας των Κυκλάδων έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε το παιχνιδιού, με την ομάδα του Ηρακλείου να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού.

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Γιώργος Μοστράτος): Ψύλιας, Δάρας, Χατζηλαζαρίδης (90’ Κολιακούδης), Μαργαρίτης, Μπέτσα, Ξαγοράρης, Παντελαίος, Γρυλάκης, Λιέας, Λέκας (73’ Γκούφας), Σαρρής (53’ λ.τρ. Καλογεράς).

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ψιμόπουλος, Σμπώκος, Γκίκας, Μανιουδάκης, Παπαδάκης (55’ Λίλο), Σαβουϊδάκης, Τσαμπουράκης (46’ Στακάκης), Κουτεντάκης, Μαμουλάκης, Ροδίτης (72’ Βοργιάς), Πακιουφάκης.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Τέλος στην αναμέτρηση. Μεγάλη πρόκριση για την Μικτή Νέων ΕΠΣΗ στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων!

85' Στη θέση του Μαμουλάκη πέρασε ο Ζηδιανάκης.

77' ΓΚΟΛ για το Ηράκλειο! Ο Βοργιάς έκανε το μακρινό σουτ, ο Ψύλιας έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και αυτή κατέληξε στο βάθος της εστίας των Κυκλάδων για το 1-2.

76' Σουτ του Κουτεντάκη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ψύλιας.

73' Αλλαγή για τις Κυκλάδες. Στη θέση του Λέκα πέρασε ο Γκούφας. 

72' Τρίτη αλλαγή για το Ηράκλειο. Στη θέση του Ροδίτη πέρασε ο Βοργιάς.

68' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαμουλάκη, δεν ανησυχεί τον Ψύλια.

64' ΓΚΟΛ για τις Κυκλάδες! Εκμεταλλευόμενος τη λάθος εκτίμηση του Ψιμόπουλου έπειτα από γέμισμα, ο Παντελαίος με όμορφο γυριστό σουτ έκανε το 1-1 και το παιχνίδι αρχίζει πάλι από την αρχή.

62' Έχει πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού, με τις Κυκλάδες να προσπαθούν να ισοφαρίσουν.

55' Δεύτερη αλλαγή για το Ηράκλειο. Στη θέση του Παπαδάκη πέρασε ο Λίλο.

53' Στη θέση του Σαρρή για τις Κυκλάδες, πέρασε ο Καλογεράς.

50' Σουτ του Παντελαίου, ο Ψιμόπουλος απέκρουσε.

46' Αλλαγή για το Ηράκλειο. Στη θέση του Τσαμπουράκη πέρασε ο Στακάκης.

46' Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

41' Σουτ του Παντελαίου, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ψιμόπουλου.

37' Σουτ του Γρυλάκη, η μπάλα χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ψιμόπουλου και απομακρύνεται.

33’ Εκτέλεση φάουλ του Κουτεντάκη από τα αριστερά, η αμυντική γραμμή των Κυκλάδων προσπαθεί να αποκρούσει, ο Μανιουδάκης στην επαναφορά έκανε το πλασέ με τη μπάλα να περνάει άουτ.

28’ Σέτνρα σουτ του Κουτεντάκη από τα αριστερά, με τον Ψύλια να απομακρύνει.

21' ΓΚΟΛ για το Ηράκλειο! Ο Πακιουφάκης, εκμεταλλευόμενος το όμορφο γύρισμα του Ροδίτη, από το ύψος του πέναλτι με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ψύλια για το 0-1.

13' Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά ανάμεσα στις δύο ομάδες, χωρίς τη μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες.

5' Σουτ του Σαρρή η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ψιμόπουλου.

1' Σέντρα στην αναμέτρηση.

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της μητέρας του προπονητή της Μικτής ΕΠΣ Κυκλάδων Γιώργου Μοστράτου, η οποία χθες έφυγε από τη ζωή. Αυτή η κίνηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόταση της ΕΠΣΗ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η μεγάλη αναμέτρηση.

Οι μαντινάδες που έγραψε ο Μανώλης Μακρυδάκης, οι οποίες αναγραφόταν στα αναμνηστικά που έδωσε ο Νίκος Τζώρτζογλου στους ανθρώπους των Κυκλάδων:

Γι'αυτή τη διοργάνωση...ΕΠΟ παρακαλούμε...στην Κρήτη τη φιλόξενη....του χρόνου να βρεθούμε

Απο την Κρήτη μιά ρακή...να καθαρίσει η σκέψη....που την κερνά ο Τζώρτζογλου....ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ

Παίζουνε ημιτελικό.....ισάξιες ομάδες.....του Ηρακλείου ειν' η μιά....η άλλη άλλη οι Κυκλάδες

Και την Ψυχή τους δίνουνε....δυό εραστές τση μπάλας....είναι ο Νίκος Τζώρτζογλου.....κι ο Γιάννης ο Σιγάλας

Η ΕΠΣΗ το'χει σύνθημα...ιδανικό, κι ευθύνη....πως πρέπει ο αθλητισμός....μόνο χαρά να δίνει

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου μοίρασε αναμνηστικά κρητικά προϊόντα στους ανθρώπους της ομάδας των Κυκλάδων, λίγο πριν τη σέντρα του παιχνιδιού.

 

neakriti.gr

 

Ρεπορτάζ: Μάνος Μαρκάκης  12 April, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα