Με το Πρωτάθλημα Παμπαίδων και 5η θέση στο ομαδικό επέστρεψε η Α.Λ. Μεσαράς

mesaralive.gr  25 June, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με το Πρωτάθλημα Παμπαίδων και 5η θέση στο ομαδικό επέστρεψε η Α.Λ. Μεσαράς

Με ένα πρωτάθλημα Ελλάδος στο ατομικό με το Γιάννη Γρηγοριαδη και τη 5η θέση ανάμεσα σε 17 ομάδες ολοκληρώθηκαν οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς εκτός Κρήτης!

Στο Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων που διεξήχθει στην Αθήνα, ο Γιάννης Γρηγοριάδης ανάμεσα σε 79 αθλητές απ όλη την Ελλάδα κατάφερε αήττητος να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατεβάζοντας και φέτος το πρωτάθλημα στη Μεσαρά. 
Οι άλλοι 2 ξιφομάχοι αν και μικρότεροι στην κατηγορία κατάφεραν να δείξουν ότι στο μέλλον θα συνεχίσουν να φέρνουν διακρίσεις . Ο Μουρτζάκης Νίκος με τρεις νίκες πέρασε τον πρώτο γύρο αλλά αποκλείστηκε στην συνέχεια καταλαμβάνοντας την 43η θέση. Ο Φουστανάκης Στέλιος στη πρώτη του εμφάνιση δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί γρήγορα και δεν κατάφερε να περάσει στον 2ο γύρο. 
Στα κορίτσια σε 48 συμμετοχές η Σφακιανάκη Εβελίνα κατέλαβε την 15η θέση και η Γρηγοριάδου Μαριλένα 29η στη πρώτη της χρόνια στην κατηγορία. 
Την Κυριακή στα ομαδικά η ομάδα των αγοριών αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΣ Ιωαννίνων μπήκε στους 8.
Σε ένα αμφίρροπο μέχρι το τέλος αγώνα έχασε την είσοδο στην 4αδα από την Ίριδα.
Τελική θέση η 5η ανάμεσα σε 17 ομάδες. 
«Για άλλη μια φορά νιώθουμε όλοι υπερήφανοι για τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας, πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές που έλαβαν μέρος και στους γονείς τους που είναι πάντα διακριτικά δίπλα τους και δίπλα στο προπονητή μας» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ευχαριστήριο του Σωματείου.

 

mesaralive.gr  25 June, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα